about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

«کشاورزی پلاس» یا سنج از راه دور محصولات کشاورزی از طریق تحلیل تصاویر ماهواره‌ای، راهی است برای ایجاد تحول در صنعت کشاورزی کشور.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، ششمین قسمت از سری ویدئوهای «ایران هوشمند»، مدیریت صنعت کشاورزی با استفاده از فناوری‌های فضایی را موردتوجه قرار داده است.
طی سه سال اخیر فصل جدیدی از فعالیت‌های فضایی باهدف کاربردی کردن صنعت فضایی در سازمان فضایی ایران از زیرمجموعه‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تحت عنوان «تهیه نقشه پراکنش و برآورد سطح زیر کشت اراضی کشاورزی» دنبال می‌شود.
این فعالیت‌ها که «کشاورزی پلاس» هم نامیده می‌شود با روش سنج از راه دور به دنبال ایجاد تحول در مدیریت صنعت کشاورزی از طریق تحلیل تصاویر ماهواره‌ای و سطح زیر کشت محصولات کشاورزی است.

تازه ترین ها
تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

برنامه
1404/03/27 - 13:44- هوش مصنوعي

برنامه انویدیا برای اتحادیه اروپا

درخواست مدیرعامل انویدیا، برای هوش مصنوعی مستقل در میان رهبران اروپایی مورد توجه قرار گرفته است.

همکاری
1404/03/27 - 12:05- اروپا

همکاری ارتش سوئد با شرکت‌ تلیا و اریکسون

ارتش سوئد برای تقویت فناوری دفاعی به برنامه نوآوری 5G تلیا و اریکسون پیوست.