about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) طبق مصوبه شورای رقابت کشور، عضو کارگروه اقتصاد دیجیتال شورای رقابت شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، در جلسه ۵۹۰ شورای رقابت مقرر شد به منظور تسهیل و تمهید رسیدگی به رویه‌های ضدرقابتی در بازار‌های مرتبط با فناوری اطلاعات و ارتباطات و کسب و کار‌های مرتبط با فضای مجازی، کارگروه تخصصی اقتصاد دیجیتال با عضویت ساترا در موضوعات تخصصی مربوط به بازار صوت و تصویر فراگیر تشکیل شود.

در متن مصوبه شورای رقابت در خصوص تشکیل کارگروه اقتصاد دیجیتال با عضویت ساترا در حوزه صوت و تصویر فراگیر آمده است: در راستای اختیارات شورای رقابت موضوع فصل نهم قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل (۴۴) قانون اساسی و به استناد بند ۳ ماده ۵۸ قانون مزبور، به منظور تسهیل و تمهید رسیدگی به رویه‌های ضدرقابتی در بازار‌های مرتبط با فنّاوری اطلاعات و ارتباطات و کسب و کار‌های مرتبط با فضای مجازی، کارگروه تخصصی اقتصاد دیجیتال که در این دستورالعمل «کارگروه» نامیده می‌شود، ذیل شورای رقابت به شرح زیر تشکیل می‌شود:

ماده ۱) ترکیب اعضاء کارگروه به شرح زیر است:
۱-۱. یک نفر از اعضای شورای رقابت به عنوان رئیس کارگروه به انتخاب شورای رقابت
۱-۲. دو متخصص حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات به انتخاب و حکم رئیس شورای رقابت
۱-۳. معاونین اقتصادی و حقوقی مرکز ملّی رقابت
۱-۴. رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
۱-۵. رئیس مرکز ملی فضای مجازی

تبصره ۱- در موضوعات مربوط به بازار صوت و تصویر فراگیر، رئیس سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) و در موضوعات مربوط به تجارت الکترونیکی، رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی نیز عضو کارگروه هستند.

تبصره ۲- معاون اقتصادی مرکز ملی رقابت، دبیر کارگروه است.

تازه ترین ها
محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.

عجیب
1404/07/13 - 19:49- هوش مصنوعي

عجیب ترین کاربردهای هوش مصنوعی که فکرش را هم نمی‌کنید!

هوش مصنوعی فقط برای کارهای جدی نیست. از همسریابی برای گاوها تا پیشگویی آینده و ساخت خانه جن‌زده، با کاربردهای عجیب هوش مصنوعی آشنا شوید که شما را شگفت‌زده می‌کند.

هوش
1404/07/13 - 19:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی، کلید پایداری و تحول در مدیریت شهری

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: شیوه‌های سنتی دیگر پاسخگوی نیاز شهرهای در حال رشد نیستند و تنها با تکیه بر ابزارهایی مانند هوش مصنوعی می‌توان به شهری پایدار، هوشمند و کارآمد دست یافت.