about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

به جای حضور در یک «کلاب» عمومی، در «خانه» با دوستان نزدیکتان گپ بزنید

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ، پس از استقبال گسترده‌ای که کاربران در دوران پاندمی از کلابهای بحث‌ و گفتگو در شبکه اجتماعی صوت‌محور کلاب‌هاوس به عمل آوردند، این پلتفرم حالا قصد دارد امکان جدیدی با عنوان «خانه‌ها» (Houses) را نیز برای کاربران فعال کند. این خانه‌ها در واقع محافلی خصوصی هستند که به نظر‌ می‌رسد با هدف بهبود تعاملات دوستانه در عین حفظ برخی حدود مدنظر کاربر طراحی شده‌اند. در واقع خانه‌ها نسخه خصوصی‌تری از کلاب‌هایی هستند که پیشتر در اختیار کاربران قرار داشت.

به گزارش ایسنا، کلاب‌هاوس با ارایه این قابلیت جدید، به هر شخص یا گروهی امکان می‌دهد «خانه» خود را در این پلتفرم ایجاد کند. کاربران می‌توانند برای ایجاد «خانه‌ها»، تقاضا کنند اما کلاب هاوس اعلام کرده که موافقت با «خانه‌های» جدید، به آهستگی صورت می‌گیرد تا این شرکت از بازخوردها، آموخته و این محصولات را مطابق با نظرات اصلاح کند.

در صفحه ورود به کلاب هاوس، آمده است: «خانه‌ها» را راهروهای خصوصی برای افراد مورد علاقه تان بدانید. می‌توانید هر زمان که بخواهید، از اتاقی به اتاق دیگر بروید، دوستانتان را یافته و با آنها دیدار کنید. «خانه‌ها» معمولا زمان ملاقات منظمی دارند و هر فردی، چند دوست انتخاب می‌کند و «خانه‌ها» با انتخاب افرادی که به آنها اعتماد دارید، رشد می‌کنند. یا اگر می‌خواهید می‌توانید آنها را بسته نگه دارید.

سخنگوی کلاب هاوس در ایمیلی به وب سایت تک کرانچ گفت: این شرکت محصول جدید خود را خصوصی‌تر از «کلابها» می‌داند زیرا «خانه‌ها» از طریق دعوت ساخته می‌شوند و هر شخصی در یک «خانه» می‌تواند یک اتاق را در داخل «خانه» برنامه ریزی کند در حالی که «کلابها»، عمومی‌تر هستند و به روی هر شخصی که برای ورود به آنها درخواست کند، باز هستند. این شرکت «خانه‌ها» را یک مهمانی شام با دوستانتان می‌بیند و «کلابها»، رویدادها و برنامه‌هایی هستند که در شهرتان برگزار می‌شوند.

پل دیویسون، مدیرعامل کلاب هاوس، این تغییر را در یک رشته توییت اعلام و خاطرنشان کرد هر «خانه»، هویت، فرهنگ و مقررات نظارت بر محتوای خاص خود را دارد. این پلتفرم با تقسیم کلاب هاوس به کلاب هاوسهای زیاد، قادر خواهد بود به چند مسئله رسیدگی کند. کلاب هاوس به بیش از یک گروه خدمات رسانی می‌کند و همه نمی‌خواهند راجب یک موضوع مشابه صحبت می‌کنند که به معنای دشوار بودن یافتن اتاقهای مناسب است. وی حتی گفت محفلها باید بتوانند به محفلهای جدیدی تقسیم شوند.

در صفحه ورود برای ایجاد یک «خانه»، از کاربران نام و نام کاربری کلاب هاوس خواسته می‌شود. سپس کاربران باید نام «خانه» خود و توصیف آن برای دیگران را انتخاب کرده و مشخص کنند چه کسانی را می‌خواهند به عنوان اعضای تشکیل دهنده «خانه»، دعوت کنند.

صوت زنده در دوران پاندمی که مردم سراسر جهان به دلیل قرنطینه، در خانه محبوس شده بودند، محبوبیت یافت. تب کلاب هاوس باعث شد توییتر و مِتا، محصولات مشابه را راه اندازی کنند. اما با برداشته شدن محدودیتهای کرونایی و امکان برگزاری رویدادهای حضوری، کلاب هاوس به دنبال راههای جدیدی برای حفظ کاربرانش بوده است. این شبکه اجتماعی صوتی اخیرا بازیهای درون برنامه‌ای راه اندازی کرده و قابلیت چت متنی را در اتاقهای صوتی خود افزوده است.

بر اساس گزارش تک کرانچ، امکانات جدید کلاب هاوس، واضح است که با هدف حفظ کاربران و احتمالا جذب کاربران جدید، عرضه می‌شود. کلاب هاوس با راه اندازی محفلهای خصوصی، به دنبال رقابت با پلتفرمهایی مانند دیسکورد است. معرفی «خانه‌ها»، ممکن است کاربران را با وعده دسترسی به گروههای کوچکتر و گزینش شده، ترغیب کند به کلاب هاوس برگردند.

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.