about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

«بی‌ام‌و» مدعی ساخت هوشمندترین خودروی جهان

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ در دو سال اخیر تعدادی از بزرگ‌ترین شرکت‌های خودروسازی جهان درصدد ساخت خودروهای هوشمند و بدون نیاز به راننده برآمده‌اند که ازجمله آن‌ها می‌توان به آئودی و فورد اشاره کرد.

مدیران بی‌ام‌و قصد دارند، در این زمینه همکاری‌هایی با اپل داشته باشند، اما این به معنای آن نیست که بی‌ام‌و قصد تولید خودروی مستقل هوشمند را نداشته باشد.

در همین راستا بی ام و تعدادی مهندس نرم‌افزار را به خدمت گرفته و گفته می‌شود با توجه به کمبود مهندس نرم‌افزار در آلمان قصد دارد، از همکاری شرکت‌ها و مؤسسات خارجی هم بهره‌مند شود.

این شرکت آلمانی برای ارتقای امکانات هوشمند تولیدات آتی خود با تعدادی از شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات کلود و ذخیره‌سازی اطلاعات در فضای مجازی هم در حال همکاری است. بی‌ام‌و همچنین سرمایه‌گذاری سنگینی در حوزه تحقیق و توسعه به عمل‌آورده، اما جزییاتی از فعالیت‌های این شرکت در این زمینه در دست نیست.

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.