about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

اداره تحقیقات فدرال آمریکا (FBI) درباره تهدیدهای هکر‌ها برای شرکت‌های فناوری، محققان و دانشگاهیانی که با هوش مصنوعی کار می‌کنند، هشدار داد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ به نقل از سایبرسکوپ، «اف‌بی‌آی» هشدار داد که مدیران، محققان و مهندسان شرکت‌های بزرگ فناوری و شرکت های نوآفرینی که با هوش مصنوعی کار می‌کنند، با تهدید فزاینده‌ای از سوی هکر‌ها مواجه‌اند.
 
بر اساس هشدار «اف‌بی‌آی» این هکر‌ها به دنبال سرقت مالکیت معنوی یا داده‌های زیربنای چت‌بات‌های قدرتمند هستند.
 
خطر هک همزمان با افزایش دسترسی به ابزار‌ها و خدمات هوش مصنوعی برای عموم مردم در قالب محصولاتی مانند «چت جی پی تی» و «بارد» و نیز افزایش سهولت و توانایی بسیاری از شرکت‌ها برای توسعه مدل‌های زبانی هوش مصنوعی افزایش یافته است.
 
این هشدار دو روز پس از آن صادر شد که «کریستوفر رای» رئیس «اف‌بی‌آی» و «برایان وورندران» دستیار بخش سایبری این سازمان، درباره‌ی تهدیدهای مرتبط با هوش مصنوعی اخطار دادند.
 
این اخطار درباره افزایش احتمالی میزان جمع‌آوری اطلاعات شرکت‌ها، دانشگاه‌ها و تأسیسات تحقیقاتی دولتی برای پیشرفت‌های هوش مصنوعی به صورت قانونی در قالب سرمایه‌گذاری‌های تجاری خارجی و هم به صورت غیرقانونی از طریق حملات هکری مطرح شده است. 
 
برخی دولت‌ها با پیشنهادات پرسود و متنوعی برای استخدام استعداد‌های آمریکا و انتقال نتایج تحقیقات آن‌هادر زمینه هوش مصنوعی برای کمک به برنامه‌های نظامی و غیرنظامی خود تلاش می‌کنند.
 
بر اساس گزارش رسانه‌ها، دولت آمریکا با ممنوع‌کردن صادرات برخی از پردازنده‌های گرافیکی پیشرفته و تجهیزات ساخت تراشه به چین، به‌دنبال افزایش رقابت هوش مصنوعی با چین هستند.
 
در هشدار «اف‌بی‌آی» همچنین بر این امر تاکید شده که مجرمان سایبری با استفاده از هوش مصنوعی کلاهبرداری و اخاذی کرده‌اند.

تازه ترین ها
استفاده
1404/11/18 - 12:48- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی برای مدیریت محیط‌های چند ابری

شرکت‌های فرانسوی استراتژی‌های چند ابری مبتنی بر هوش مصنوعی را تسریع می‌کنند.

بررسی
1404/11/18 - 12:07- آسیا

بررسی جاسوسی سایبری احتمالی علیه چندین نهاد دولتی مالزی

آژانس امنیت سایبری ملی مالزی در حال بررسی جاسوسی سایبری احتمالی علیه چندین نهاد دولتی است.

رشد
1404/11/18 - 12:07- هوش مصنوعي

رشد اقتصادی و صنعتی هند توسط هوش مصنوعی

هوش مصنوعی در حال تبدیل‌شدن به سنگ بنای رشد اقتصادی و صنعتی هند است.