about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

آی‌گپ از مجموعه روی خط مدیا به شرکت «توسعه فناوری‌های هوشمند کیان ایرانیان» واگذار شد؛ شرکتی که سهامداران آن متشکل از گروه سرمایه‌گذاری نور دنا (متعلق به همراه اول)، گروه داده‌پردازی بانک پارسیان و شرکت تابان آتی داده پرداز هستند.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان؛ فروردین ماه امسال بود که اخباری غیر رسمی مبنی بر خرید پیام رسان آی‌گپ از سوی کنسرسیومی با عضویت گسترش الکترونیک مبین ایران (زیرمجموعه ستاد اجرایی فرمان امام)، همراه اول، بانک‌های پارسیان و پاسارگاد و با هدف توسعه یک پیام‌رسان ملی شنیده شده بود. خبری که بعدا توسط روابط عمومی شرکت مبین وان تکذیب شد. اما حالا بنیان‌گذار آی‌گپ در توییتر خود رسما واگذاری این پیام‌رسان را از شرکت روی خط مدیا به شرکت توسعه فناوری‌های هوشمند کیان ایرانیان اعلام کرده است.

محمد رسول کاظمی، بنیانگذار آی‌گپ و مدیرعامل شرکت روی خط مدیا، در گفت‌وگو با پیوست با اعلام اینکه این واگذاری اوایل مهرماه صورت گرفته است، دلیل آن را این گونه شرح می‌دهد: «از سال گذشته با فیلترینگ تلگرام، شروع حمایت‌های دولتی از برخی پیام‌رسان‌های بومی و هچنین حضور بانک‌ ملی به عنوان حامی یکی دیگر از پیام‌رسان های بومی، توسعه کسب‌وکار ما به صورت شخصی پیش نمی‌رفت و به عنوان یک شرکت خصوصی نیاز به سرمایه‌گذار داشتیم.»

خرداد ماه سال ۹۶ بود که شورای عالی فضای مجازی ابتدا مصوبه‌ای برای ساماندهی پیام‌رسان‌های اجتماعی تصویب و درآن وزارت اراتباطات را ملزم به حمایت‌های لازم از پیام‌رسان‌های بومی کرده بود. به دنبال آن لیست پیام‌رسان‌هایی که مشمول حمایت‌های دولتی می‌شوند، اعلام شد. اختصاص پنج میلیارد تومان وام وجوه اداره شده، ارائه ۵۰ گیگابیت بر ثانیه پهنای باند داخلی برای هرکدام از پیام رسان‌ها به صورت پلکانی ۱۰ گیگابیتی و درنظر گرفتن پنج گیگ اینترنت به صورت پله‌های یک گیگی از جمله حمایت‌های وزارت ارتباطات از پیام‌رسان‌های داخلی تاکنون بوده است؛ اما آن‌گونه که کاظمی می‌گوید: «هرچند پیام‌رسان آی‌گپ یکی از پیام‌رسان‌های مورد تایید شورای عالی فضای مجازی بود که برای دریافت این حمایت‌ها در لیست وزارت ارتبطات قرار داشت اما وام ۵ میلیاردی را تنها سه پیام‌رسان سروش، بیسفون و گپ دریافت کردند و آی‌گپ به خواست خود ما هیچ یک از این حمایت‌های دولتی را دریافت نکرده است.»

بنیانگذار آی‌گپ درباره دلیل صرف‌نظر کردن از وام دولتی به پیوست اعلام می‌کند: «برای باز پرداخت وام باید بعد از سه سال، یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان سود به اصل مبلغ وام اضافه کرده و در مجموع ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به وزارت ارتباطات پرداخت می‌کردیم. ما نمی‌توانستیم با سرمایه‌گذاری روی یک پیام‌رسان، چنین سودی را ظرف سه سال داشته باشیم.»

کاظمی همچنین در مورد دلیل نپذیرفتن پهنای باند و سرورهای پیشنهادی وزارت ارتباطات می‌گوید: «برخلاف سایر پیام‌رسان‌ها، ما هیچ سرور و پهنای باندی از شرکت ارتباطات زیرساخت نگرفتیم و به سراغ سرمایه‌گذار رفتیم تا او این کار را برای ما انجام دهد. می‌خواستیم خصوصی بمانیم. ضمن اینکه تجهیزات زیرساختی که آنها به ما پیشنهاد دادند بسیار قدیمی بود که قابلیت بالا آوردن یک سایت را هم نداشت.»

تازه ترین ها
توقیف
1404/10/11 - 12:27- اروپا

توقیف کشتی مظنون به آسیب‌زدن به کابل مخابراتی در فنلاند

مقام‌های فنلاند از توقیف یک کشتی مظنون به آسیب‌زدن به کابل مخابراتی زیردریایی در دریای بالتیک خبر دادند؛ حادثه‌ای که در بحبوحه نگرانی‌ها درباره خرابکاری علیه زیرساخت‌های حیاتی رخ داده است.

تولید
1404/10/11 - 12:22- سایرفناوری ها

تولید انبوه ایمپلنت‌های مغزی از سال ۲۰۲۶

ایلان ماسک اعلام کرد که نورالینک قصد دارد تا سال ۲۰۲۶ تولید انبوه ایمپلنت‌های مغزی را آغاز کند.

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان در فرانسه

فرانسه قصد دارد از سپتامبر ۲۰۲۶ استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۵ سال را ممنوع کند.