about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

حملات سایبری ایران؛ سوژه جدید ایران هراسی

رسانه‌های غربی پیش از پایان مذاکرات هسته‌ای موج جدید ایران هراسی را کلید زدند. وبسایت روزنامه The Hill آمریکا، در مقاله‌ای ضمن اتهام زنی‌های مکرر به ایران، نسبت به تهدید سایبری کشورمان هشدار داد. این روزنامه آمریکایی که در واشنگتن چاپ می‌شود و بیشتر اخبار کنگره را پوشش می‌دهد. نوشت: 
وحشت از آغاز حملات سایبری ایران به شرکت‌های آمریکایی، در صورت عدم حصول توافق هسته‌ای، روز به روز بیشتر می‌شود. اگر تا روز دوشنبه (24 نوامبر) مذاکره کنندگان نتوانند به یک توافق هسته‌ای دست پیدا کنند ایران مجبور خواهد بود برنامه‌ی هسته‌ای خود را محدود کند. پس از توافق هسته‌ای موقت میان ایالات متحده، ایران و دیگر طرفها در سال 2013، حملات سایبری تهران کاهش یافت. اما در صورت بی نتیجه ماندن بحث‌های جاری در وین تا مهلت 24 نوامبر، ناظران منتظر تهاجم جدید ایران خواهند بود.
مایک راجرز (Mike Rogers) رئیس کمیته جاسوسی مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه‌ای با The Hill گفت: "[ایرانی‌ها] هر لحظه به این باور برسند که حملات سایبری جدید و بیشتر به آمریکا به سودشان است، حملات را آغاز می‌کنند."
راجرز افزود: "این نتیجه گیری منطقی است که اگر مذاکرات به طور کامل با شکست مواجه شود، آنها دوباره حملات در همان سطح را آغاز خواهند کرد."
شرکت‌های مالی ایالات متحده، شرکت‌های نفت و گاز و سامانه‌های تصفیه آب می‌توانند از اهداف احتمالی آنان باشند. با اینکه ایالات متحده زیر بمباران حملات سایبری است، هیچ وقت هدف یک حمله ویرانگر در ابعاد عظیم نبوده است. تا امروز، هکرهای تهران بیشتر به کاوش شبکه‌های زیرساخت ایالات متحده مشغول بوده اند تا چگونگی طراحی آنها را متوجه شوند.
اما اگر مذاکرات هسته‌ای بی نتیحه باشد این کاوش‌ها تغییر خواهند کرد. در حال حاضر، حملات جدید ایرانی‌ها بسیار پیشرفته تر است.
کندی معتقد است تهران از بدافزارهای مخفی استفاده خواهد کرد تا به شرکت‌های بزرگتری در بخش‌های متنوع نفوذ کند.
به گفته الپروویچ سقوط جهانی بهای نفت نیز شرکت‌های نفتی ایالات متحده را به هدفی جذاب تبدیل خواهد کرد. وی گفت: "شرکت‌های نفتی ایالات متحده جاذبه‌ای کلیدی برای آنان خواهند بود."
با اینکه هیچ متخصص امنیتی فکر نمی‌کند در صورت پایان مذاکرات هسته‌ای و حل مسئله، ایران حمله‌ای ویرانگر را به ایالات متحده آغاز کند، توانایی تهران در جاسازی بدافزار در شبکه‌های ایالات متحده توان انجام حملات ویرانگر را به آنان خواهد داد.
دمیتری الپروویچ (Dmitri Alperovitch)، از بنیانگذاران شرکت امنیت سایبری CrowdStrike است که حملات زیرساخت‌های حیاتی را بررسی می‌کند. وی گفت: "کافیست به سامانه‌ای وارد شوید، آن وقت فقط با فشار چند کلید می‌توانید فایل‌ها را حذف کنید."
در جلسه استماع نظر روز سه شنبه، مایکل راجرز (Michael Rogers) رئیس سازمان امنیت ملی NSA، گفت: "چین و یکی دو کشور دیگر می‌توانند با یک حمله سایبری بخش‌هایی از زیرساخت حیاتی ایالات متحده را به خاموشی بکشند. محققان و راجرز (نماینده کنگره) حدس می‌زنند ایران یکی از آن کشور باشد.
راجرز گفت: "خدای من، اگر آنان یکی از موسسات مالی ما را بزنند، هزاران رایانه ما را آفلاین کنند و اطلاعات موجود در آن شبکه‌ها را دستکاری یا نابود کنند، چه؟ این سوالی است که شب‌ها مرا بیدار نگه می‌دارد."

شب گذشته مذاکرات جمهوری اسلامی ایران و 1+5 تا ژوئن 2015 تمدید شد.

 

تازه ترین ها
حمله
1404/02/11 - 21:46- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

حمله
1404/02/11 - 21:44- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

توسعه
1404/02/11 - 21:30- سایرفناوری ها

توسعه شبکه 5G در کنیا

با وجود نرخ نفوذ ۶۰ درصدی برای فناوری ۴G، تا سال ۲۰۲۷، نرخ پذیرش ۵G در کنیا می‌تواند تقریباً به ۳۰ درصد برسد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.