about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

فرانسه هدف جدید دریدکس

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ چندی پیش مقامات انگلیسی اعلام کردند فعالیت بدافزار دریدکس را متوقف کرده‌اند؛ اما یافته‌های جدید نشان می‌دهد این بدافزار هم چنان فعال است و حال نوبت فرانسه است که هدف حمله‌ی این بدافزار قرار بگیرد.
محققان امنیتی، 60 نمونه حمله‌ی بدافزار دریدکس به کاربران فرانسوی را شناسایی کرده‌اند. در دور جدید حملات، دریدکس از طریق یک فایل مایکروسافت ورد به رایانه‌ی قربانی راه پیدا می‌کند. فایل ورد موردنظر در قالب رسید خرید از طریق ایمیل برای کاربر ارسال می‌شود. نسخه‌ی جدید بدافزار دریدکس، پس از بارگذاری بر روی سامانه‌ی قربانی، شروع به ساختن خود می‌کند. بدافزار دریدکس برای این کار از امکانات ویندوز استفاده کرده و خود را شکل می‌دهد. به‌این‌ترتیب، بدافزار موردنظر به‌راحتی می‌تواند سامانه‌های امنیتی رایانه‌ی قربانی را دور بزند.
محققان امنیتی احتمال می‌دهند که فعالیت دریدکس به فرانسه محدود نخواهد ماند و در آینده تغییرات زیادی را در کدهای خود ایجاد کرده و به کشورهای دیگر حمله خواهد کرد.
چندی پیش، دریدکس به بانک‌های انگلیسی حمله کرده و خسارتی 20 میلیون پوندی به بانک‌های این کشور وارد کرد.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.