about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

بدافزارهای بانکی، دردسر انگلستان

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ سازمان ملی جرائم انگلستان اعلام کرد بدافزار دریدکس (Dridex) سبب خسارت 20 میلیون پوندی به بانک‌های این کشور شده است. پلیس انگلستان از مشتریان کلیه بانک‌ها خواست تا هر چه سریع‌تر نسبت به فراگیری راهکارهای امنیتی در برابر هجوم هکرها اقدام کنند. همچنین پلیس به مردم هشدار داد در صورتی که از حساب‌های آن پول کسر شده است، هر چه سریع‌تر موضوع را به بانک‌های مربوطه اطلاع دهند. بیشترین قربانیان این حمله، از کاربران ویندوز هستند.
سازمان ملی جرائم انگلیس (NCA1) مدعی شد این یک حمله سازمان یافته و بسیار پیشرفته بوده که توسط مجرمان سایبری در اروپای شرقی انجام شده است. پلیس دراین‌باره گفت:« این بدافزار توسط یک ایمیل، وارد رایانه کاربران شده است. از آنجایی که دریدکس در انگلستان رایانه های بسیاری را قربانی کرده است، احتمال میرود که کارمندان پلیس نیز مورد حمله این بدافزار قرار گرفته باشند. ما با همکاری شرکای بین‌المللی خود، در حال بررسی این حادثه و یافتن عامل یا عاملان احتمالی آن هستیم.»
سازمان ملی جرائم انگلستان به همراهی پلیس فدرال آمریکا، پلیس اروپا و چند نهاد امنیتی دیگر در حال بررسی این موضوع هستند. این حمله، چندمین حمله به صنعت بانکداری انگلیس است که در مدت زمان کوتاهی رخ می‌دهد. چندی پیش نیز، رسانه‌های جهان، اعلام کردند بدافزار شیفو که پیش‌تر در ژاپن مشاهده شده بود، بانک‌های انگلستان را هدف قرار داده است.
نکته قابل تأمل در این میان، به کار بردن واژه "مجرمان سایبری در اروپای شرقی" از جانب مقامات دولتی انگلستان است. این احتمال وجود دارد که دولت انگلستان بخواهد از این موضوع، استفاده مطلوبی در جهت غبار آلود کردن فضا علیه روسیه نماید. روابط روسیه و دولت‌های غربی و اروپایی از زمان بروز بحران در اوکراین، اوضاع مناسبی نداشته و تنش میان روسیه و غرب بعد از حمله روسیه به مواضع داعش در سوریه، تشدید شده است.

 

1- National Crime Agency

 

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.