about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

حضور نامرئی (بخش دوم)

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ در پی حمله سایبری به موسسه اقیانوس‌شناسی وود هول آمریکا، مسئولان امنیتی آمریکا این حمله را به دولت چین نسبت دادند. اتهامی که تنها دلیلش، انگیزه هکرها از سرقت اطلاعات عنوان شده است.
البته مسئولان آمریکایی، به این نکته اذعان دارند که میزان و نوع دقیق اطلاعات مسروقه را نمی‌دانند، اما از این موضوع اطمینان دارند که هکرها غیراز اطلاعات شخصی کارکنان به دنبال اطلاعات دیگری بوده‌اند. حال سؤالی که ذهن آنها را به خود مشغول ساخته، این است که چین دقیقاً چه هدفی را از حملاتی نظیر این حمله دنبال می‌کند. آمریکا، معمولا حملاتی را که با انگیزه سرقت اطلاعات اقتصادی، نظامی یا سیاسی انجام می‌شود به چین نسبت می‌دهد.
بنا به ادعای تحلیل‌گران آمریکایی، چینی‌ها از رشد اقتصادی قابل قبولی در سطح منطقه و دنیا برخوردار هستند و همین موضوع سبب شده آنها به یک نیروی دریایی توانمند برای حفاظت از منافعشان در سطح اقیانوس‌ها و آب‌های آزاد نیاز داشته باشند. چینی‌ها از مسیرهای تجاری قطب، به عنوان یکی از خطوط راهبردی استفاده می‌کنند. آنها دائماً در حال ارتقای توانمندی‌های دریایی خود هستند و نیاز به اطلاعات به روز در این زمینه دارند. آمریکایی‌ها مدعی هستند چین از حملات سایبری برای به روز رسانی اطلاعات خود استفاده می‌کنند. اما عده‌ای دیگر نیز معتقدند پکن، تلاش می‌کند تا از این طریق، نقاط ضعف رقبایش را پیدا کرده و بتواند از این موضوع برای اعمال فشار به آنها، استفاده کند. از منظر دید تحلیل‌گران آمریکایی، چین تلاش می‌کند تا به صورت کاملاً مخفیانه و نامشخص، صنایع آمریکایی را تحت نظارت و کنترل خود در بیاورد، موضوعی که قطعاً صنایع آمریکایی را با خسارت‌های کلان مواجه خواهد کرد. از همین رو، سرقت اطلاعات فردی، نیاز چین را مرتفع نخواهد کرد و آنها دستیابی به اطلاعات سازمانی را در دستور کار خود قرار خواهند داد، موضوعی که برای چین نیز خالی از ضرر نیست.
از طرفی، چین تلاش کرده تا با اتخاذ سیاست‌های جدید، فشار مضاعفی را بر شرکت‌ها و صنایع آمریکایی مشغول در چین وارد کند. چندی پیش، پکن قانونی را وضع کرد تا بر اساس آن، کلیه شرکت‌های آمریکایی فناوری شاغل در چین، موظف به ارائه کدهای نرم‌افزاری خود به دولت چین  شدند. موضوعی که با واکنش مقامات آمریکایی همراه بود. آمریکایی‌ها معتقدند که این کار سبب جلوگیری از گسترش فناوری در چین خواهد شد. به نظر می‌رسد که چینی‌ها نیز تصور متقابلی از آمریکایی‌ها دارند و قصد دارند با تصویب این چنین قوانینی، جلوی نفوذ آمریکا را بگیرند. چین و آمریکا، توانایی‌های طرف مقابل را می‌شناسند و قطعاً در این شطرنج سیاسی، بی گدار به آب نخواهند زد. 

 

بخش اول

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/15 - 14:30- هوش مصنوعي

هشدار بانک مرکزی نیوزیلند درمورد افزایش تأثیر هوش مصنوعی

بانک مرکزی نیوزیلند نسبت به تأثیر افزایش هوش مصنوعی بر ثبات مالی هشدار داد.

تقویت
1404/02/15 - 13:02- آسیا

تقویت دفاع سایبری در تایلند

تایلند با تکمیل مرحله دوم برنامه آموزشی ملی با تجهیز 100 هزار نیروی کار امنیتی، دفاع سایبری خود را تقویت کرد.

حمله
1404/02/15 - 12:22- اروپا

حمله سایبری علیه نیمی از شرکت‌های بلژیک

طبق گزارش سالانه امنیت سایبری، تقریباً نیمی از شرکت‌های منطقه فلاندر در بلژیک سال گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.