about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

توافقنامه‌ی سایبری میان هند و مالزی

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ در دیدار نارندرا مودی (Narendra Modi) با مقامات جنوب شرقی آسیا، هند و مالزی توافقنامه‌ی امنیت سایبر با یکدیگر امضا کردند.
دو کشور متعهد شدند همکاری‌های نزدیکی در حوزه‌ی تبادل اطلاعات در مورد امنیت سایبر، حملات سایبری، سیاست‌ها و راهکارهای مقابله با حملات داشته باشند. علاوه بر امنیت سایبر، دو کشور در زمینه‌های فرهنگی و توسعه‌ی زیرساخت‌ها، قرارداد همکاری امضا کردند.
برخی گزارش‌ها حاکی از آن است چین حملاتی را به هند و کشورهای جنوب شرقی آسیا داشته است؛ بنابراین همکاری هند و مالزی برای تبادل اطلاعات سایبری می‌تواند در جهت مقابله با حملات چین باشد. به‌عنوان‌مثال چندی پیش شرکت کسپرسکی اعلام کرد گروه هکری نایکون (Naikon) حملاتی را به رایانه‌های سازمان‌های دولتی، نیروی دریایی، سازمان‌های سیاسی و سازمان‌ها هوانوردی غیرنظامی در مالزی داشته است. بر اساس برخی گزارش‌ها، کشورهای جنوب شرقی آسیا هدف جاسوسی سایبری چین است.
با توجه به اینکه هند علاقه‌مند به برقراری روابط نظامی با مالزی است و ورود سایبر در عرصه‌ی نظامی انکارناپذیر است، به نظر می‌رسد بتوان همکاری این دو کشور در حوزه‌ی امنیت سایبر را در این راستا تحلیل کرد.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد