about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

حمله هکرها به سامانه‌های مالزی

به گزارش شرکت کاسپراسکی، گروه هکری نایکون رایانه‌های سازمان‌های دولتی، نیروی دریایی، سازمان‌های سیاسی و سازمان‌ها هوانوردی غیرنظامی در مالزی را آلوده کردند.
مدیر گروه تحلیل و تحقیقات جهانی کاسپراسکی کاستین رایو (Costin Raiu)، در اجلاسی که در سنگاپور برگزار شد، انگیزه‌ی این کار را سرقت اطلاعات مربوط به جستجوی این هواپیما دانست. همچنین وی افزود «بعد از ناپدید شدن این هواپیما، ما متوجه جرقه‌هایی از حملات این گروه هکری شدیم. هدف این گروه، کسب اطلاعات از کشورهایی بود که در جستجوی این هواپیما بودند.»
اما خبرگزاری‌ها مشخص نکرده‌اند که این گروه چگونه در کارشان موفق بوده‌اند. این مدیر کاسپراسکی در ادامه‌ی سخنان خود گفت: «این گروه هکری صدها هزار ایمیل‌های فیشینگ را که برای سرقت اطلاعات به کار می‌رود، ارسال می‌کردند. این ایمیل‌ها شامل محتواهایی می‌شد که در مورد اطلاعات مربوط به هواپیمای ناپدیدشده سؤال می‌کرد. نهایتاً آنها توانستند به پروفایل‌های مؤسسات چندین کشور دست یابند.»

 

تازه ترین ها
اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.

تلاش
1404/02/14 - 14:49- سایرفناوری ها

تلاش انویدیا برای حفظ موقعیت خود در بازار چین

شرکت انویدیا پس از ممنوعیت‌های صادراتی آمریکا، دوباره بر روی تراشه‌های سفارشی چین کار می‌کند.

حادثه
1404/02/14 - 14:46- جرم سایبری

حادثه سایبری در شرکت تأمین انرژی نوا اسکوشیا

شرکت نوا اسکوشیا پاور و شرکت مادر آن، امرا، اعلام کردند که یک حمله سایبری بخش‌هایی از شبکه کانادا و سرورهایی را که از بخش‌هایی از کسب‌وکار آن‌ها پشتیبانی می‌کردند، تحت تأثیر قرار داده است.