about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تشکیل کارگروه امنیت سایبری در آ.سه.آن

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ وزرای دفاع گروه آ.سه.آن (ASEAN) با طرح فیلیپین برای تشکیل یک گروه عملیات ضربتی با کارکرد امنیت سایبری موافقت کردند. هفته گذشته وزرای دفاع گروه کشورهای آسیای جنوب شرقی درنهایت طرحی را که فیلیپین برای ایجاد یک گروه امنیت سایبری ارائه کرده بود، به تصویب رساندند.
نشست وزرای دفاع آ.سه.آن (ADMM-Plus) که شامل ده کشور جنوب شرقی آسیا به همراه ایالات‌متحده، چین، استرالیا، هند، ژاپن، کره جنوبی، نیوزیلند و روسیه است، به‌عنوان بزرگ‌ترین نشستی که در آن مسائل مربوط به امنیت و دفاع منطقه جنوب شرقی آسیا مطرح می‌شود، معرفی‌شده است. گروه موسوم به ADMM از سال 2006 آغاز به کار کرده و در جدیدترین جلسه آن موضوع امنیت سایبری در دستور کار قرار گرفته است. در آخرین نشست این گروه که در وینتیان، پایتخت لائوس برگزار شد، اعضا،  طرح فیلیپین را برای راه‌اندازی گروه امنیت سایبری تصویب کردند. این طرح توسط وزیر دفاع فیلیپین، ولتایر گازمین (Voltaire Gazmin) در نشست سال گذشته این گروه ارائه شده بود.
وظیفه این گروه فراهم کردن بستری در کشورهای عضو، برای تبادل تخصص و دانش و همچنین همکاری عملی در زمینه امنیت سایبری خواهد بود. این نشست همچنین نشانه‌ای از توجه بیشتر آ.سه.آن به مقوله امنیت سایبری به عنوان یک مسئله کلیدی است.
گروه ADMM-Plus دارای شش گروه کاری متخصصان است که از طریق تمرین‌های آموزشی، جلسات، کارگاه‌ها و سمینار به همکاری می‌پردازند. این گروه‌های تخصصی عبارت‌اند از کمک‌های بشردوستانه و امدادرسانی، امنیت دریایی، طب نظامی، مبارزه با تروریسم، عملیات حفظ صلح و عمل انسان دوستانه مین‌روبی.
نشست آینده این گروه بین سال‌های 2017 تا 2020 در نیوزیلند و به ریاست فیلیپین برگزار خواهد شد. در ضمن فیلیپین ریاست آسه آن را در سال بعد به عهده خواهد داشت.
شایان‌ذکر است که کشورهای آسیای جنوبی مانند ویتنام، بنگلادش و فیلیپین با حملات سایبری متعددی در ماه‌های اخیر مواجه شده‌اند که به سرقت مالی از بانک‌های این کشورها منجر شده است.

اخبار تکمیلی:

افزایش توان پدافند سایبری فیلیپین

مقصر اصلی هک سوئیفت

پیشگیری فیلیپین در برابر حملات سایبری

هک بانک بنگلادش و هک سونی پیکچرز

همکاری سایبری هند با سه کشور آسیایی

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/15 - 11:54- آسیا

هشدار بنگلادش درمورد تشدید حملات سایبری

دستیار ویژه مشاور ارشد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بنگلادش درباره حملات سایبری گسترده پیش از انتخابات هشدار داد.

راه‌اندازی
1404/02/15 - 11:28- آسیا

راه‌اندازی پوشش بیمه جدید توسط ارائه دهنده پهنای باند سنگاپوری

ارائه دهنده پهنای باند سنگاپوری موسوم به «MyRepublic» از راه‌اندازی پوشش بیمه‌ای برای علاقه‌مندان و گیمرها خبر داد.

مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.