about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

مقصر اصلی هک سوئیفت

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ مقامات بنگلادشی می‌گویند مهندس سیستم‌های سوئیفت مقصر اصلی نبستن حفره امنیتی در سیستم بانک مرکزی بنگلادش است که باعث شد تا 81 میلیون دلار توسط هکرها به سرقت رود.

محمدشاه اعلم، رئیس بخش مبارزه با جرائم سایبری بنگلادش می‌گوید مهندسی که سیستم RTGS سوئیفت را به سیستم بانک مرکزی این کشور وصل کرده، بدون در نظر گرفتن فرایند امن کردن سیستم، آن را حفره پذیر کرده و باعث حمله آسان هکرها به سرور مرکزی شده است.

به گفته وی مهندس سوئیفت اکتبر سال گذشته برای اتصال سیستم RTGS به داکا می‌آید و تنها با قرار دادن یک پسورد آسان، سرور بانک مرکزی بنگلادش را به نیویورک متصل می‌کند و بدون اینکه فایروال برای سیستم تعریف کند و یا مراحل چک امنیتی را انجام دهد، با علم به آسیب‌پذیر بودن، سیستم را رها می‌کند.

بنابراین سیستم ارسال پیام به سوئیفت مرکزی بازمی‌ماند و حتی دسترسی به آن از طریق راه دور / remote access نیز مهیا می‌شود و هکرها از این طریق وارد سیستم شده و سعی می‌کنند 1 میلیارد دلار پول منتقل کنند که درنهایت می‌توانند 81 میلیون دلار را به حسابی در فیلیپین بریزند که قسمت اعظم این پول همچنان یافت نشده است!

«ناتاشا دتران» سخنگوی سوئیفت در نیویورک به سؤالات رویترز دراین‌باره پاسخ نداد تا مهر تأییدی بر این ماجرا باشد.
مقامات بنگلادشی همچنان اصرار دارند که در این جنایت سایبری، مقصر اصلی مسئولان سوئیفت هستند که باید تقصیر را بپذیرند!

این کیس هکری همچنان ادامه دارد.

تازه ترین ها
همکاری
1404/11/19 - 16:11- هوش مصنوعي

همکاری گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک

بانک گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک برای خودکارسازی وظایف بانکی توسط هوش مصنوعی همکاری می‌کند.

تشخیص
1404/11/19 - 15:12- هوش مصنوعي

تشخیص بیماری‌های دریچه قلب توسط هوش مصنوعی

گوشی پزشکی هوش مصنوعی، تشخیص بیماری‌های دریچه قلب را دوبرابر می‌کند.

هشدار
1404/11/19 - 14:02- جرم سایبری

هشدار ساب‌استک به مشتریان در مورد نشت داده

مشتریان پلتفرم خبرنامه‌نویسی ساب‌استک روز چهارشنبه مطلع شدند که آدرس‌های ایمیل، شماره تلفن‌ها و سایر ابرداده‌های آنان در یک نشت داده اخیر افشا شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.