about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تب خالکوبی به گیاه رسید

محققان آمریکایی نوعی حسگر پوشیدنی ایجاد کرده‌اند که به رشد گیاه کمک می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «digitaltrends»؛ محبوبیت ابزارهای پوشیدنی در میان مردم جهان روزبه‌روز در حال افزایش است. این ابزارها اطلاعات کاملی را درباره‌ی بدن مخاطبان به آن‌ها ارائه می‌دهد. برای نمونه به کمک این دستاوردها می‌توان تعداد گام‌ها، ضربان قلب و قند خون را اندازه‌گیری کرد. از این فناوری برای نظارت روی کودکان و حیوانات نیز استفاده می‌شود.

به تازگی گروهی از پژوهشگران دانشگاه ایلاتی آیووا آمریکا، نوعی ابزار پوشیدنی به نام «حسگرهای حاشور زنی گیاه» (plant tattoo sensors) ایجاد کرده‌اند که قابلیت نصب را روی گیاهان دارد. از این حسگر می‌توان برای نظارت روی مصرف آب گیاهان استفاده کرد. در ساخت دستاورد مورد بحث از گرافن استفاده شده است تا نمونه‌هایی نازک و قابل‌انعطاف به وجود آیند که هزینه‌ی تولید بسیار پایینی دارند.

لیانگ دونگ (Liang Dong)، مهندس برق دانشگاه آیووا گفت:

فناوری حسگرهای پوشیدنی هم‌اینک در زمینه‌هایی مانند زیست پزشکی، بهداشت و درمان و صنایع وابسته به آن‌ها به کارگرفته می‌شوند؛ اما این بستر هنوز برای زمینه‌های کشاورزی و محصولات آن تازه به حساب می‌آیند. حسگرهایی که بر پایه‌ی نوار ایجاد می‌شوند، قابلیت اتصال به گیاهان و ارائه‌ی سیگنال را بدون هیچ‌گونه پیچیدگی راه‌اندازی و تجهیزات خاص دارند.

از حسگرهای حاشور زنی می‌توان برای نظارت بر میزان تشنگی گیاهان و اندازه‌گیری بخار آب رها شده استفاده کرد. از این فناوری می‌توان در باغبانی و کشاورزی بهره گرفت. به علاوه در گذشته نیز گزارشی منتشر شده بود که نشان می‌دهد با کمک شیوه‌ای مشابه می‌توان دستکش‌هایی هوشمند برای نظارت روی فشار دست تولید کرد.

در گذشته نیز شیوه‌های مختلفی برای بهره گرفتن از گیاه معرفی‌شده‌اند. برای مثال گروهی از دانشمندان با تزریق نوعی ماده‌ی شیمیایی خاص به ساقه‌ی گیاه بدون آن که در فرآیند طبیعی رشد آن اختلال ایجاد کنند، از فرآیند فتوسنتز انرژی الکتریسیته به دست آوردند. آن‌ها قصد دارند با ایجاد باغ‌های بزرگی از گیاهان، نیروگاه‌هایی طبیعی ایجاد بکنند.

همچنین سازمان دارپا مدتی قبل اعلام کرد، قصد دارد با انجام تغییراتی در گیاهان، بدون اینکه تغییری در روند رشدشان ایجاد شود، آن‌ها را جایگزین حسگرهای شناسایی موقعیت الکترونیکی و مکانیکی بکنند.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.