about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

بزرگترین ارزهای دیجیتال جهان به روند نزولی خود ادامه دادند و بیت‌کوین با افزایش ترس از رکود، به زیر ۸۰ هزار دلار سقوط کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان , رکود اخیر بازار ناشی از عدم اطمینان اقتصادی، نگرانی در مورد تعرفه‌های آمریکا و کاهش اعتماد سرمایه‌گذاران به دنبال نوسانات اخیر بازار است.سیاست‌های اقتصادی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و اعلامیه ذخیره استراتژیک بیت‌کوین آمریکا، بحث‌ها و هرج‌ومرج آشکاری را در میان سرمایه‌گذاران برانگیخت. علاوه بر این، ترامپ روز یکشنبه از تایید احتمال ورود آمریکا به رکود در سال جاری طفره رفت.

بریکینگ نیوز گزارش کرد، بیت‌کوین ۰.۹۲ درصد سقوط کرد و به ۷۹ هزار و ۹۹۵ دلار رسید. اتریوم ۰.۳۰ درصد ریزش کرد و به قیمت ۲۰۱۱۳ دلار رسید.

مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتال در حال حاضر، ۲.۵۷ تریلیون دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل، ۴.۸۷ درصد کمتر شده است. در حال حاضر، ۶۱ درصد کل بازار ارزهای دیجیتال، در اختیار بیت‌کوین است که ۰.۴۷ درصد افزایش روزانه نشان می‌دهد.

حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته، به ۱۵۲.۶۷ میلیارد دلار رسید که ۵۷.۵۷ درصد افزایش داشته است. ارزش حجم کل در امور مالی غیر متمرکز، در حال حاضر، ۸.۸۶ میلیارد دلار است که ۵.۸۰ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال بوده و حجم تمام سکه‌های پایدار، اکنون ۱۴۳.۹۶ میلیارد دلار است که ۹۴.۳۰ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال را تشکیل می‌دهد.

به‌روزرسانی قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتالی

این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.

۱- بیت‌کوین

قیمت: ۷۹ هزار و ۳۷۷.۰۳ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۶۵ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳.۵۳ درصد کاهش

۲- اتریوم

قیمت: ۱۸۶۳.۷۱ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۰۲ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۹.۴۵ درصد کاهش

۳- تتر

قیمت: ۰.۹۹۹۸ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۵ درصد افزایش

۴-  ریپل

قیمت: ۲.۰۳ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۶.۶۴ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۰.۵۱ درصد کاهش

۵-  بایننس

قیمت: ۵۳۴۰۶۸ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴.۰۴ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۴.۱۲ درصد کاهش

۶- سولانا

قیمت: ۱۲۰.۱۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۶.۴۷ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۱.۷۴ درصد کاهش

۷- یو اس دی کوین

قیمت: ۱.۰۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۱ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۱ درصد افزایش

۸- کاردانو

قیمت: ۰.۶۹۲۵ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۷‌۰۷ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۱۲ درصد کاهش

۹-  دوج‌کوین

قیمت: ۰.۱۵۴۱ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱۰.۶۸ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۹.۱۳ درصد کاهش

۱۰- ترون

قیمت: ۰.۲۳۰۲ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۸۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۸۶ درصد افزایش

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
حذف
1404/10/01 - 13:27- هوش مصنوعي

حذف مشاغل توسط هوش مصنوعی در مقیاس انقلاب صنعتی

رئیس بانک انگلستان هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند مشاغل را در مقیاس انقلاب صنعتی از بین ببرد.

مشارکت
1404/10/01 - 13:19- هوش مصنوعي

مشارکت گوگل با دانشگاه تل‌آویو در حوزه هوش مصنوعی

دانشگاه تل‌آویو و شرکت گوگل در اراضی اشغالی یک همکاری تحقیقاتی یک میلیون دلاری در حوزه هوش مصنوعی آغاز کردند.

جریمه
1404/10/01 - 12:21- اروپا

جریمه اپل توسط سازمان ضد انحصار ایتالیا

سازمان ضد انحصار ایتالیا، اپل را به دلیل سوءاستفاده از موقعیت برتر خود در اپ‌استور جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.