about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

گروهی از کشورهای اتحادیه اروپا به دنبال پیشرفت سریع در صنعت تراشه هستند.

 به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، ۹ کشور اتحادیه اروپا در حال کار برای سرعت‌بخشیدن به برنامه‌های تقویت صنعت تراشه‌های این اتحادیه هستند و قصد دارند پیشنهادهای خود را تا تابستان ارائه کنند.

 دیرک بلژارتز (Dirk Beljaarts) وزیر اقتصاد هلند در مصاحبه‌ای با اشاره به برنامه دوم بودجه اتحادیه اروپا برای صنعت نیمه‌رسانا پس از قانون تراشه در سال ۲۰۲۳ گفت: 

 این ائتلاف که شامل ایتالیا، فرانسه، آلمان، اسپانیا و هلند می‌شود، وظایفی برای قانون جدید تراشه انجام می‌دهد.

 این قانون که در حال حاضر در دست بررسی است، نتوانست به اهداف کلیدی دست پیدا کند؛ اما به نظر می‌رسد که مانع از زوال صنعت اروپا در برابر برنامه‌های حمایتی بزرگ‌تر دولتی در ایالات متحده و چین شده است.

 روند ارائه بودجه از سوی دولت‌ها و تصویب پروژه‌ها از سوی کمیسیون اروپا بسیار کند بوده است و همین موضوع باعث انتقاد شده است.

 بلژارتز در ادامه افزود: 

 ما نیاز به تخصیص بودجه داریم. هم سرمایه‌های خصوصی و هم سرمایه‌های عمومی برای سوق‌دادن این بخش لازم هستند، همچنین برای اطمینان از اینکه اثر کاهشی رخ می‌دهد و شرکت‌های کوچک و متوسط نیز سود می‌برند.

 به گفته وی، درحالی‌که اروپا برترین عوامل تحقیق‌وتوسعه و تجهیزات پیشرفته از جمله ASML را در اختیار دارد، پس از توقف برنامه‌های اینتل برای ساخت یک کارخانه پیشرفته در آلمان، شکاف‌هایی در زمینه بسته‌بندی تراشه و تولید احساس می‌شود.

 بلژارتز گفت: 

 این ائتلاف در حال بررسی این موضوع است که تقاضای داخلی از کشورهای اروپایی چه خواهد بود. تا شرکت‌ها بدانند که شروع سرمایه‌گذاری ارزشش را دارد. هدف این گروه جدید که به طور رسمی در ۱۲ مارس تأسیس شد، به‌جای تضعیف کمیسیون اروپا، کمک به آن است.

 کمیسیون اروپا اعلام کرد که از این ابتکار حمایت می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/04/10 - 18:31- آسیا

مشارکت پاکستان و عربستان در زمینه هوش مصنوعی و نیمه‌هادی‌ها

پاکستان و عربستان سعودی روابط خود را در بخش‌های هوش مصنوعی و نیمه‌هادی‌ها گسترش دادند.

تسهیل
1404/04/10 - 17:51- آسیا

تسهیل ورود امارات به پیمان اقتصاد دیجیتال

کمیته مشترک توافق‌نامه مشارکت اقتصاد دیجیتال ورود امارات به پیمان اقتصاد دیجیتال را تسهیل کرد.

دستورالعمل
1404/04/10 - 17:30- آسیا

دستورالعمل جدید چین درمورد امنیت انتقال داده‌های فرامرزی

چین دستورالعمل به‌روز شده‌ای در مورد درخواست ارزیابی امنیتی انتقال داده‌های فرامرزی منتشر کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.