about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

حملات سایبری با استفاده از باج افزار Monero Ransom

هکر ها با بهره گیری از باج افزار Monero Ransom اقدام به طرح ریزی حملات اختلال سرویس توزیع شده کرده اند.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از هک رید؛ پس از یک وقفه کوتاه حملات اختلال سرویس توزیع شده (DDoS) با رویکری تازه بازگشته است. از طرفی این حملات بسیار گسترده تر و ویرانگر شده اند.

شرکت امنیت سایبری «Akamai» اعلام کرد که حملات اختلال سرویس توزیع شده با ویرانگری و ساز و کاری جدید، در زمینه تعداد قربانی رکورد شکنی کرده است. در روش جدید حملات اختلال سرویس از باج افزار ها استفاده میشود، به عبارتی دیگر از یک باج افزار برای دریافت باج و همزمان برای ایجاد اختلال در سیستم استفاده می شود.

 حملات اختلال سرویس از هفته گذشته افزایش چشمگیری پیدا کرده است و مشکلاتی را برای وب سایت ها ایجاد کرده اند که با اضافه کردن بار مضاعف دسترسی به سایت ها را مختل می کنند.

در حملات اختلال سرویس توضیع شده، در حدود 1.35 ترابایت در ثانیه از اطلاعات کاربران را رمز نگاری کرده و از کاربر درخواست باج می کند.

هدف از انجام این حملات فقط ایجاد اختلال نیست بلکه هکر ها به دنبال باج خواهی نیز هستند. طبق تحقیقات صورت گرفته تعدادی بالغ بر 50 هزار سیستم در معرض هک شدن هستند.

در کل حملات اختلال سرویس توزیع شده براساس ایجاد ترافیک دروغین موجبات مشکلاتی را برای مدیران سیستم رغم میزنند و از طرفی دیگر با بهره گیری از باج افزار ها به دنبال سرقت ارزهای دیجیتالی نیز هستند. همانطور که اشاره شد 50 هزار سیستم از ایمنی لازم برخوردار نبوده و نیازمند ایمن سازی هستند.
 

تازه ترین ها
نقض
1404/04/12 - 12:56- جرم سایبری

نقض سایبری شرکت مکس فایننشال هند

شرکت مکس فایننشال هند از تهدید سایبری در واحد بیمه عمر اکسیس مکس خود خبر داد.

سرقت
1404/04/12 - 12:34- جرم سایبری

سرقت اطلاعات پرداخت خریداران توسط هکرهای مرتبط با چین

محققان یک شبکه گسترده از وبسایت‌های جعلی فروشگاهی را کشف کرده‌اند که با تقلید از برندهای بزرگ جهانی، اطلاعات پرداخت کاربران اینترنتی را سرقت می‌کنند.

حمله
1404/04/12 - 12:23- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به یک خیریه آلمانی

سازمان خیریه آلمانی "دویچه ولت‌هانگرهیلفه" که هدف آن توسعه منابع غذایی پایدار در برخی از فقیرترین کشورهای جهان است، مورد حمله یک گروه باج‌افزاری قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.