about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تولید تاکسی جدید هوایی با کابین تمام شیشه‌ای

یک شرکت برزیلی از تولید تاکسی جدید هوایی با کابین تمام شیشه‌ای خبر داده از امکاناتی مشابه با خودروهای خودران برخوردار است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از نیواطلس، تاکسی هوایی امبریر ایکس پلاس، به‌گونه‌ای طراحی‌شده که از فراز یک آسمان‌خراش برخیزد و بر روی آسمان‌خراش دیگری فرود آید و افراد را به‌سرعت به مقصد برساند.

این تاکسی هوایی از توان حرکت عمودی و افقی توامان برخوردار است و لذا برای سفرهای درون‌شهری در مناطق پرترافیک گزینه‌ای مناسب محسوب می‌شود. تاکسی‌های هوایی مذکور که در آینده نزدیک به‌صورت دو یا چهار نفره تولید می‌شوند قابلیت طراحی به‌صورت خودران را هم دارند تا بدون نیاز به دخالت انسان در مسیرهای از قبل مشخص‌شده حرکت کنند.

در سال‌های اخیر بسیاری از شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات تاکسی یابی اینترنتی درصدد راه‌اندازی خدمات تاکسی هوایی برآمده‌اند و ازجمله آن‌ها می‌توان به شرکت اوبر اشاره کرد که طرح‌هایی را در این زمینه به اجرا گذاشته است.

منبع:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1405/05/19 - 14:36- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری هند در زمینه هوش مصنوعی و بیوتکنولوژی

هند برای انقلاب صنعتی بعدی روی هوش مصنوعی و بیوتکنولوژی سرمایه‌گذاری می‌کند.

افزایش
1405/05/19 - 13:44- آمریکا

افزایش آمار خودکشی در نیروهای سایبری آمریکا

به گفته واحد جنگ سایبری ارتش آمریکا، نیروهای سایبری با موجی از مرگ و میر ناشی از خودکشی دست و پنجه نرم می‌کنند.

مدیریت
1405/05/19 - 12:47- هوش مصنوعي

مدیریت خطرات ناشی از تعامل عامل‌های هوش مصنوعی توسط استرالیا

مؤسسه ایمنی هوش مصنوعی استرالیا چارچوبی برای مدیریت خطرات ناشی از تعامل عامل‌های هوش مصنوعی منتشر کرد.