about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای آمادگی خود را در خصوص صدور مجوز برای موسسات نشر بازی‌های رایانه‌ای درکوتاه‌ترین زمان ممکن اعلام کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ عقیل منصوری معاون نظارت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با تاکید به ضرورت افزایش دسترسی خانواده‌ها به ویژه کودکان و نوجوانان به سرگرمی‌های دیجیتال سالم در اوقات فراغت تابستان که امسال با ایام شیوع کرونا همراه شده است، گفت:

"در شرایط کنونی که در دوران رکود اقتصادی ناشی از کرونا هستیم، فعالیت و تولید در زمینه صنعت بازی‌های رایانه‌ای، ظرفیت بسیار بالایی برای اشتغال و تولید ثروت ایجاد کرده است."

او تصریح کرد:

"در این راستا فرصت‌های اقتصادی در این صنعت خلاق اعم از تولید و نشر بازی‌های رایانه‌ای از سوی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای تعریف و در اختیار فعالان این صنعت قرار خواهد گرفت."

عقیل منصوری افزود:

"توسعه تولید بازی‌های رایانه‌ای، تشویق به استفاده از بازی‌های تولید داخل توسط کاربران و رونق خرید از فروشگاه‌های مجاز بازی‌های رایانه‌ای یکی از زمینه‌هایی است که همواره مورد حمایت مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای قرار دارد."

منصوری با بیان اینکه بنیاد آمادگی صدور مجوز برای موسسات نشر بازی‌های رایانه‌ای در کم‌ترین زمان ممکن را  دارد، اظهار داشت:

"موسسات نشر علاوه بر امکان تولید یا انتشار بازی‌های داخلی، می‌توانند نسبت به ارائه بازی‌های پرطرفدار خارجی در قالب نسخه‌های منطبق با چارچوب‌های فرهنگی ایران و حتی واردات رسمی اقدام نمایند. تحت این شرایط ناشرین مجاز می‌توانند توزیع انحصاری و مالکیت معنوی بازی‌های پرطرفدار جهانی به ویژه بازی‌های کنسول‌های معروف را در ایران بر عهده گیرند."

 


حمایت از سرمایه‌گذاران برای واردات رسمی بازی‌های کنسول

معاون نظارت بنیاد با بیان این‌که از ابتدای شیوع کرونا، صنعت بازی در جهان جهش اقتصادی چند برابری را برخلاف سایر مشاغل تجربه کرده، تاکید کرد:

"متاسفانه علی‌رغم وجود زمینه و بازار‌های مناسب، تعداد ناشرین مجاز برای ارائه بازی کنسول‌های پرطرفدار که منطبق با چارچوب‌های فرهنگی کشور باشند، بسیار کم است؛ بنابراین در صورت ورود فعالان صنعت بازی در ایران به این عرصه، به خوبی می‌توانند ضمن پاسخ به نیاز بازار رو به توسعه بازی‌های رایانه‌ای ایران و حتی کشور‌های همسایه، شاهد بازگشت سرمایه و سودآوری قابل توجه برای خود باشند."

 

معاونت نظارت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای ضمن دعوت از فعالان و علاقه‌مندان حوزه تولید، عرضه و توزیع بازی‌های ویدئویی برای راه‌اندازی شرکت‌های نشر این بازی‌ها گفت:

"همکاران ما در ستاد ساماندهی بازار بازی‌های رایانه‌ای آماده ارائه هرگونه مشاوره برای ورود جوانان پرانگیزه و سرمایه‌گذاران به این صنعت پرطرفدار و مهیج، خصوصا واردات رسمی بازی‌های کنسول هستند."

تازه ترین ها
شاید
1404/08/05 - 17:05- هوش مصنوعي

شاید هوش مصنوعی «غریزه بقا» پیدا کرده باشد! / یک هشدار خوفناک

محققان هشدار می‌دهند که مدل‌های پیشرفته هوش مصنوعی، رفتارهایی مشابه «غریزه بقا» از خود نشان می‌دهند. این مدل‌ها در برابر دستورات خاموش شدن مقاومت کرده و حتی برای ادامه فعالیت خود دست به خرابکاری می‌زنند.

تعیین تکلیف تیک‌تاک در دیدار آتی ترامپ و شی

وزیر خزانه‌داری آمریکا دیروز یکشنبه گفت ترامپ و شی رؤسای جمهور آمریکا و چین در دیدار روز پنجشنبه خود توافق بر سر تیک‌تاک را کامل خواهند کرد.

دیتاسنترها
1404/08/05 - 16:57- هوش مصنوعي

دیتاسنترها در فضا / وقتی زمین برای هوش مصنوعی کافی نیست

اگر ایجاد مراکز داده فضایی به منظور تلاش برای کاهش انتشار کربن در دستور کار قرار بگیرد، باید موشک‌هایی با ۱۰ برابر آلودگی کمتر از موشک‌های فعلی تولید شود که توسعه چنین موشک‌هایی در شرایط فعلی ممکن نیست.