about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

شرکت صادرکننده ارز دیجیتال باثبات تتر، ۳۹ آدرس اتریوم را که مقدار زیادی تتر در خود جای‌داده‌اند، مسدود کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از The block، فلیپ کستونگی (Philippe Castonguay)، یکی از محققان اتریوم، صفحه‌ای در وب‌سایت Dune Analytics ایجاد کرده است که نشان می‌دهد تتر از نوامبر ۲۰۱۷ (آبان ۹۶) تاکنون، برخی از آدرس‌ها را مسدود می‌کند.
از ۳۹ آدرس، ۲۴ آدرس در سال ۲۰۲۰ مسدود شده‌اند و بررسی موجودی آن آدرس‌ها نشان می‌دهد که فقط امسال حدود ۵.۵ میلیون دلار تتر وارد لیست سیاه شده است. بیشترین داراییِ ذخیره‌شده در یک آدرس، ۴.۵ میلیون دلار است که ۵ آوریل (۱۷ فروردین) مسدود شده است.
رفتن یک آدرس به لیست سیاه به این معنی است که آن آدرس نمی‌تواند تترها (واحدهای USDT) را ارسال، دریافت و یا آزاد کند.
استوارت هوجنر (Stuart Hoegner)، یکی از مقامات بیتفینکس، صرافی صادرکننده تتر، در این خصوص به خبرگزاری The block گفت که تتر با سازمان‌های اجرای قانون همکاری می‌کند و در صورت لزوم برای مسدودسازی آدرس‌ها اقدام می‌کند.
هوجنر گفت:
تتر به‌طور منظم با مجریان قانون در تحقیقاتشان همکاری می‌کند… با استفاده از ویژگی مسدودسازی آدرس، تتر می‌تواند به کاربران و صرافی‌ها در حفظ و بازگشت ده‌ها میلیون دلار از مبالغی که هکرها سرقت کرده‌اند، کمک کند.
این خبر در حالی اعلام شد که چند روز پیش نهاد CENTRE، صادرکننده ارز دیجیتال USDC، برای اولین بار یک آدرس اتریوم حاوی ۱۰۰,۰۰۰ دلار را مسدود کرد.
سخنگوی این کنسرسیوم که مالکان آن شرکت‌های سیرکل (Circle) و کوین بیس هستند، اعلام کرد این اقدام را در پاسخ به یک درخواست از سوی یک‌نهاد مجری قانون انجام داده است.

تازه ترین ها
نگرانی
1404/09/26 - 10:14- اقیانوسیه

نگرانی شرکت‌های استرالیایی در مورد حملات هویت‌محور

شرکت روبریک اعلام کرد که شرکت‌های استرالیایی بیشترین نگرانی را در مورد حملات هویت‌محور دارند.

حمله
1404/09/26 - 10:04- اروپا

حمله هکرهای روسی به زیرساخت‌های حیاتی با دستگاه‌های پیشرفته

بنابر ادعای تیم اطلاعات تهدید آمازون، هکرهای مرتبط با روسیه از طریق دستگاه‌های پیشرفته به سازمان‌های زیرساخت حیاتی نفوذ می‌کنند.

اتمام
1404/09/26 - 09:50- آمریکا

اتمام مانور سایبری مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی

نیروهای اسرائیلی و آمریکایی دهمین رزمایش سالانه مشترک آموزش سایبری را به پایان رساندند.