about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

شرکت صادرکننده ارز دیجیتال باثبات تتر، ۳۹ آدرس اتریوم را که مقدار زیادی تتر در خود جای‌داده‌اند، مسدود کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از The block، فلیپ کستونگی (Philippe Castonguay)، یکی از محققان اتریوم، صفحه‌ای در وب‌سایت Dune Analytics ایجاد کرده است که نشان می‌دهد تتر از نوامبر ۲۰۱۷ (آبان ۹۶) تاکنون، برخی از آدرس‌ها را مسدود می‌کند.
از ۳۹ آدرس، ۲۴ آدرس در سال ۲۰۲۰ مسدود شده‌اند و بررسی موجودی آن آدرس‌ها نشان می‌دهد که فقط امسال حدود ۵.۵ میلیون دلار تتر وارد لیست سیاه شده است. بیشترین داراییِ ذخیره‌شده در یک آدرس، ۴.۵ میلیون دلار است که ۵ آوریل (۱۷ فروردین) مسدود شده است.
رفتن یک آدرس به لیست سیاه به این معنی است که آن آدرس نمی‌تواند تترها (واحدهای USDT) را ارسال، دریافت و یا آزاد کند.
استوارت هوجنر (Stuart Hoegner)، یکی از مقامات بیتفینکس، صرافی صادرکننده تتر، در این خصوص به خبرگزاری The block گفت که تتر با سازمان‌های اجرای قانون همکاری می‌کند و در صورت لزوم برای مسدودسازی آدرس‌ها اقدام می‌کند.
هوجنر گفت:
تتر به‌طور منظم با مجریان قانون در تحقیقاتشان همکاری می‌کند… با استفاده از ویژگی مسدودسازی آدرس، تتر می‌تواند به کاربران و صرافی‌ها در حفظ و بازگشت ده‌ها میلیون دلار از مبالغی که هکرها سرقت کرده‌اند، کمک کند.
این خبر در حالی اعلام شد که چند روز پیش نهاد CENTRE، صادرکننده ارز دیجیتال USDC، برای اولین بار یک آدرس اتریوم حاوی ۱۰۰,۰۰۰ دلار را مسدود کرد.
سخنگوی این کنسرسیوم که مالکان آن شرکت‌های سیرکل (Circle) و کوین بیس هستند، اعلام کرد این اقدام را در پاسخ به یک درخواست از سوی یک‌نهاد مجری قانون انجام داده است.

تازه ترین ها
تقویت
1405/04/24 - 14:24- هوش مصنوعي

تقویت دفاع دیجیتال ژاپن در برابر تهدیدات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی

دولت ژاپن در واکنش به ظهور نسل جدیدی از سامانه‌های هوش مصنوعی که قادر به شناسایی خودکار آسیب‌پذیری‌های نرم‌افزاری و تولید کدهای سوءاستفاده هستند، برنامه‌های خود برای تقویت امنیت سایبری زیرساخت‌های حیاتی کشور را گسترش داده است.

برنامه‌ریزی
1405/04/24 - 14:12- هوش مصنوعي

برنامه‌ریزی جهت تغییرات اقتصادی توسط هوش مصنوعی

برندگان جایزه نوبل خواستار برنامه‌ریزی فوری برای تغییرات اقتصادی ناشی از سیستم‌های هوش مصنوعی قدرتمند شدند.

اتحادیه
1405/04/24 - 14:07- اروپا

اتحادیه اروپا در مسیر ممنوعیت شبکه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۳ سال

اورزولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا، اعلام کرده است که اتحادیه اروپا در حال بررسی وضع محدودیت سراسری برای دسترسی کودکان زیر ۱۳ سال به شبکه‌های اجتماعی است.