about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

داده‌های درون‌زنجیره‌ای نشان می‌دهد که نهنگ‌های اتریوم در حال خارج کردن موجودی حساب‌های خود از صرافی‌ها هستند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از کریپتو اسلیت، طی دو ماه اخیر، میزان اترهای موجود در حساب‌های صرافی‌ها با کاهشی بیش از ۲۰ درصد مواجه شده و جریان خروج اتر از صرافی‌ها به‌طور چشم‌گیری سرعت گرفته است.
ازآنجاکه سرمایه‌گذاران معمولاً با نیت فروش دارایی، آن را به حساب‌های خود نزد صرافی‌های واریز می‌کنند، خروج اتر از صرافی‌ها می‌تواند نشانه‌ای دال بر کاهش رغبت سرمایه‌گذاران به فروش دارایی‌ خود باشد.
می‌توان از سه عامل کلیدی نام برد که باعث شده نهنگ‌ها موجودی خود را در میان‌مدت از صرافی‌ها بیرون بکشند.
اولین عامل، سرعت‌گرفتن روند توسعه اتریوم ۲.۰ و بازنگری در نقشه راه مقیاس‌پذیری آن است که به‌تازگی از سوی ویتالیک بوترین، هم‌بنیان‌گذار اتریوم معرفی‌شده است. عامل دوم، تقاضای فزاینده ایجادشده از سمت اپلیکیشن‌های حوزه دیفای است که توانسته شالوده‌های اتریوم را تقویت کند. سومین عامل هم تکانه قدرتمند بیت کوین است که می‌تواند به دیگر ارزهای دیجیتال بازار نیز سرایت کند.
پژوهشگران سنتیمنت (Santiment)، پلتفرم تحلیلی داده‌های درون‌زنجیره‌ای بر این باورند که:

۱۰ نهنگ برتر اتریوم همچنان در حال جابه‌جایی موجودی خود به کیف پول‌های مستقل از صرافی‌ها هستند. کاهش ۲۰.۵ درصدی اترهای موجود در حساب‌های صرافی‌ها طی دو ماه اخیر نشان‌دهنده اطمینان نسبی دارندگان اتریوم از افزایش قیمت این ارز دیجیتال در آینده نزدیک است.

در سال ۲۰۲۰ به‌ویژه در سه ماهه‌های دوم و سوم، اتریوم توانست در بازیابی قیمت، از بیت کوین پیشی بگیرد.
هفته‌ گذشته نیز اتریوم توانست به‌آرامی به سطوح پیشین قیمت خود بازگردد.
باوجود تکانه کوتاه‌مدت نه‌چندان قدرتمند اتریوم، به نظر می‌رسد که سرمایه‌گذاران نسبت به روند میان‌مدت این ارز دیجیتال خوش‌بین هستند.
یکی از اتفاقات مهمی که با آغاز سال ۲۰۲۱ برای اتریوم رقم می‌خورد، راه‌اندازی اتریوم ۲.۰ و بهبود مقیاس‌پذیری این شبکه است. رایان شان آدامز (Ryan Sean Adams)، سرمایه‌گذار فعال در حوزه ارزهای دیجیتال بر این باور است که توسعه راهکارهای لایه دوم اتریوم و زنجیره‌های جانبی می‌تواند در سال پیش رو به یک‌روند عمده تبدیل شود.
ویتالیک بوترین، هم‌بنیان‌گذار اتریوم پیش‌تر گفته بود که راهکارهای لایه دوم اتریوم موسوم به رول‌آپ (Rollup) می‌توانند ظرفیت بلاک چین اتریوم را ۱۰۰ برابر افزایش دهند. به گفته وی، رول‌آپ‌ها و زنجیره‌های جانبی حتی بدون اتریوم ۲.۰ و شاردینگ می‌توانند به‌طور گسترده‌ای در افزایش مقیاس‌پذیری شبکه اتریوم مؤثر باشند.
دست‌کم در میان‌مدت، این راهکارها می‌توانند بخشی از ظرفیت اشغال‌شده اتریوم از سوی پروتکل‌های دیفای را احیا کنند. آدامز می‌گوید:

این اتفاق قطعاً رخ می‌دهد. این روزها پروژه‌های جدیدی در حال تعریف است که به‌جای زنجیره‌ اصلی روی رول‌آپ‌ها و زنجیره‌های جانبی راه‌اندازی می‌شوند. این اتفاق به روندی بزرگ در سال ۲۰۲۱ بدل خواهد شد.

تلاقی دو عامل رشد فعالیت کاربران به‌دلیل گسترش دامنه دیفای و افزایش خوش‌بینی نسبت به مقیاس‌پذیری اتریوم باعث شده تا اعتماد نهنگ‌ها به این ارز دیجیتال احیا شود.
ناگفته نماند که به‌دلیل اصلاح بازار دیفای در فاصله زمانی میان ماه‌های سپتامبر (شهریور) تا اکتبر (مهر)، می‌توان انتظار داشت که طی ماه‌های آتی، قیمت اتریوم با اصلاح قیمت نیز مواجه شود. تثبیت نسبی بهای اتر تا حدی به رکود توکن‌های اصلی دیفای بازمی‌گردد که توانسته‌اند از تکانه صعودی این ارز دیجیتال در کوتاه‌مدت بکاهند.
اگر بازار دیفای در فاصله میان ماه‌های نوامبر (آبان) تا دسامبر (آذر) بتواند توان خود را بازیابی کند، می‌توان شاهد افزایش تکانه صعودی اتریوم بود.

تازه ترین ها
افزایش
1404/04/21 - 12:20- آمریکا

افزایش 133 درصدی فعالیت هکرهای ایرانی علیه ایالات متحده

شبکه‌های نوزومی اعلام کرد که حملات سایبری ایران علیه ایالات متحده با افزایش ۱۳۳ درصدی همراه بوده و بخش حمل و نقل و تولید بیشترین آسیب را دیدند.

مشارکت
1404/04/21 - 11:57- اروپا

مشارکت امارات با هلند و بلژیک در حوزه فناوری‌های پیشرفته

هیئت اماراتی برای بررسی فرصت‌های همکاری در تحقیق و توسعه، فناوری‌های حیاتی، نوظهور و پیشرفته از هلند و بلژیک بازدید کرد.

مدیریت
1404/04/21 - 11:50- اروپا

مدیریت شنودهای اطلاعاتی در اسپانیا به کمک هوآوی

دولت اسپانیا قراردادهایی را با هوآوی برای مدیریت و ذخیره شنودهای آژانس اطلاعاتی منعقد کرد.