about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

اسنودن: از دراپ باکس، فیسبوک و گوگل دوری کنید

ادوارد اسنودن که پیش از این درباره نظارت و شنود سرویس‌های امنیتی آمریکا از کاربران مطالبی را عنوان کرده بود، در حال حاضر در کشور روسیه پناهنده است و همچنان با اصرار بر گفته‌های خود، کاربران اینترنت را در سطح جهان به حفظ امنیت و حریم خصوصی توصیه می‌کند.

او در آخرین مصاحبه خود می‌گوید که برخی از کاربران می‌گویند ما چیزی برای پنهان کردن نداریم. آن‌ها با گفتن این جمله تمام حقوق خود را زیر سوال می‌برند.

در ادامه اسنودن کاربران را به استفاده از اپلیکیشن‌ها و برنامه‌های امن که از رمزگذاری استفاده می‌کنند دعوت می‌کند. او می‌گوید برنامه‌هایی که به حریم خصوصی و امنیت بی‌اعتنا هستند را کنار بگذارید.

اسنودن درباره دراپ باکس معتقد است بهتر است از برنامه امن تری مانند  SpiderOakاستفاده کنند که‌‌ همان خدمات را ارائه می‌دهد و از فایل‌های شما محافظت می‌کند. البته دراپ باکس ادعای اسنودن را قبول ندارد و اعلام کرده است که از رمزگذاری استفاده می‌کند.

نظر اسنودن راجع به فیسبوک و گوگل نیز این است که گرچه این شرکت‌ها امنیت خود را ارتقاء داده‌اند اما همچنان خطرناک هستند و افراد باید از آن‌ها اجتناب کنند. او در ‌‌نهایت از همه می‌خواهد تا پیام‌های خود را با رمز بفرستند و از برنامه‌هایی مانند RedPhone و Silent Circle استفاده کنند.

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.