about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

کاشناسان معتقدند که چین نسبت به کشورهای دیگر، دستگاه‌های نسل پنجم بیشتری را در 3 ماهه دوم سال جاری دریافت کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ آی‌دی‌سی (IDC)، شرکت تحقیقات فناوری، گفت که تقریباً نیمی از تلفن‌های هوشمند ارسال شده به چین در 3 ماهه دوم سال 2020، دستگاه‌های 5G بودند و این نسبت به سایر مناطق یا کشورها بسیار بیشتر بوده است.

آی‌دی‌سی در بیانیه‌ای اعلام کرد که براساس ردیاب تلفن همراه 4گانه، 87.8 میلیون تلفن هوشمند در 3 ماهه سال جاری به چین ارسال شده که نسبت به سال گذشته 10.3 کاهش داشته است.

به گفته شرکت، به نظر تمایل مصرف کننده یک چالش است، اما از طرف دیگر این کاهش بسیار کمتر از کاهش 20.3 درصدی نسبت به سال گذشته بود که در سه ماهه اول مشاهده شد.

ویل وونگ (Will Wong)، مدیر تحقیق دستگاه‌های «Client» در شرکت آی‌دی‌سی در این زمینه اظهار داشت :

«چین به تدریج در 3 ماهه دوم بهبود می‌یافت، در حالیکه سایر مناطق در حال مبارزه با بیماری همه‌گیر کرونا بودند. این به نوبه خود، به فروشندگان چینی اجازه داد تا سبد محصولات 5G خود را در بازار خانگی گسترش دهند. در 3 ماهه دوم سال جاری، تقریباً نیمی از تلفن‌های هوشمند در چین با اتصال نسل پنجم، بیش از سایر مناطق و کشورها، ارسال شدند.»

همانطور که «iTWire» قبلاً گزارش داده بود، فناوری‌های هوآوی، فروشنده تجهیزات ارتباطات از راه دور چین، آنچه در محموله‌های جهانی انجام داده بود، پیگیری و بازار چین را در این 3 ماه رهبری کرد. آی‌دی‌سی در مورد فروشندگانی که 5 مقام برتر را در 3 ماهه دوم امسال به دست آوردند، نکات زیر را ذکر کرد :

  • هوآوی، همچنان با داشتن 45.2 درصد بیشترین سهام را با یک نام تجاری قوی و پورتفولیوی محصولات شناخته شده در اختیار دارد. این فروشنده با موفقیت بخش 300 تا 600 دلاری را با سری‌های «nova 7» و «Honor 30» هدف قرار داده و موقعیت خود را با سری‌های «Huawei P40 Pro» بهبود بخشیده است.
  • «vivo»، همراه با فروشندگان مختلف پردازنده 5G به منظور هدف قرار دادن بخش‌های مختلف مصرف کننده با قیمت‌های مختلف همکاری کرد. علاوه بر این، vivo موفق شد سری ایکس میان رده خود را به عنوان یک محصول با کیفیت بالا مجدداً نشان دهد، در حالیکه سری‌های اس (S) و «iQOO» همچنان به تقویت موقعیت‌های بازاری خود به ترتیب در کانال‌های آفلاین و آنلاین ادامه می‌دهند.
  • سری‌های «OPPO's A» و رِنو (Reno)، همچنان به عنوان درایور صدا مشخص هستند. در خط تولید محصولات نسل پنجم OPPO، مدل «A92s» به نفوذ در بخش 300 تا 400 دلار آمریکا کمک کرد. در عین حال، سری «Reno 4» نقش مهمی در تقویت موقعیت خود در بخش بیش از 400 دلار ایفا کرد. هر کدام از این سری محصولات، به بیش از یک میلیون واحد کمک کرده‌اند.
  • شیائومی (Xiaomi)، برای حفظ شتاب سری‌های پیشرفته «Mi 10» و سری‌های متوسط «Redmi K30» در فروش اینترنتی 618 تبلیغات خود را به حداقل رساند. با این وجود، رشد فروشنده هنوز هم تا حد زیادی به عملکرد آن در بخش 150 تا 250 دلار آمریکا وابسته است.
  • اَپل از یک سال پیش هم در بخش حمل و نقل و هم در بازار به رشد مثبتی دست یافت. آیفون «SE 2020» کل محموله های خود را یاری رسانده و به تحریک محموله‌های خود در خارج از فصل کمک کرده است. عملکرد کلی اَپل از سوی فستیوال خرید 618 و انگیزه‌های کانال آفلاین بهتر پشتیبانی شد؛

منبع:

تازه ترین ها
انصراف
1404/09/01 - 17:08- آمریکا

انصراف داوطلبانه کمیسیون بورس و اوراق بهادار از شکایت علیه سولار ویندز

کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا اعلام کرد که به‌طور داوطلبانه دادخواست سال ۲۰۲۳ علیه شرکت سولار ویندز و مدیر ارشد امنیت اطلاعات آن را که آنها را به فریب سرمایه‌گذاران از طریق پنهان‌کردن ضعف‌های جدی امنیت سایبری متهم می‌کرد، رد می‌کند.

رد
1404/09/01 - 17:00- جرم سایبری

رد اتهامات دو نوجوان بریتانیایی متهم به حمله سایبری

دو نوجوان بریتانیایی که به مشارکت در حمله سایبری سال گذشته به سازمان حمل‌ونقل لندن متهم شده‌اند، در دادگاه ساث‌ورک تمام اتهامات را رد کردند؛ پرونده‌ای که با جرایم شدید سایبری در بریتانیا و آمریکا گره خورده است.

لغو
1404/09/01 - 16:51- آمریکا

لغو مقررات سایبری دوره بایدن پس از افشای نفوذ چین به شرکت‌های مخابراتی

کمیسیون ارتباطات فدرال ارتباطات با رأی اکثریت جمهوری‌خواهان، مقررات سایبری وضع‌شده پس از حملات گسترده هکرهای چینی به شرکت‌های مخابراتی آمریکا را لغو کرد؛ اقدامی که با انتقاد شدید مقام‌های دموکرات و کارشناسان امنیتی روبه‌رو شده است.