about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سیتنا گفت: کیفیت شبکه و ارتقای آن به عوامل مختلفی بستگی دارد، یکی از این عوامل زیرساخت شبکه انتقال است که در برخی از نقاط و مراکز مخابراتی به مرز اشباع رسیده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ دکتر سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در حاشیه مراسم افتتاح نشست تخصصی تحول دیجیتال، افق آینده در پاسخ به سوال خبرنگار پیرامون عدم رضایت مردم از کیفیت و ظرفیت پهنای باند اینترنت، اظهار کرد: بحث کیفیت شبکه و ارتقای آن به عوامل مختلفی بستگی دارد، یکی از این عوامل به زیرساخت شبکه انتقال بازمی‌گردد که ما در برخی از نقاط و مراکز مخابراتی زیرساخت شبکه انتقال‌مان به مرز اشباع رسیده است، لذا این موضوع شناسایی شده و در دستورکار ما قرار گرفته است، تا انشالله زیرساخت شبکه انتقال که عملا انتقال داده و ترافیک بر بستر آن انجام می شود، در این بستر به خوبی اتفاق افتد.

وی، ادامه داد: با توجه به اینکه 70 درصد ترافیک کشور بر بستر سیار است، ما در برخی از نقاط کشور به لحاظ فرکانسی نیز دچار اشباع فرکانسی شده ایم، در چنین شرایطی طبیعتا بحث توسعه زیرساخت شبکه فیبرنوری از یک طرف و استفاده از فناوری های نوین مانند 5G که در دستور کار است، را به طور جدی تری دنبال می کنیم؛ این موارد برنامه های ما است و امیدواریم کیفیت ارتباطات را ارتقا دهیم، البته در این میان موضوعات دیگری هم وجود دارد.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/07/08 - 14:15- آسیا

راه‌اندازی پلتفرم امنیت هویت در امارات و عربستان

شرکت BIO-key با گروه المجلس همکاری می‌کند تا راهکارهای امنیت هویت بیومتریک را به سازمان‌های دولتی و خصوصی در امارات متحده عربی و عربستان سعودی ارائه دهد.

سرمایه‌گذاری
1405/07/08 - 13:48- آمریکا

سرمایه‌گذاری احتمالی شرکت تایوانی TSMC در تگزاس

شرکت تایوانی تی‌اس‌ام‌سی (TSMC) در حال بررسی سرمایه‌گذاری احتمالی در تگزاس ایالات متحده است.

افزایش
1405/07/08 - 13:09- هوش مصنوعي

افزایش صادرات محصولات با فناوری پیشرفته توسط اوکراین

اوکراین افزایش صادرات محصولات با فناوری پیشرفته را هدف قرار داده و بر تاب‌آوری دیجیتال خود تأکید می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.