about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

طبق آمارهای رسمی پاکستان، 1.8 میلیون زن در 5 سال گذشته هدف حملات آنلاین قرار گرفته‌اند و 80 درصد شکایات جرایم سایبری مربوط به زنان و کودکان است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ درحالی‌که «Hum Investiges» از افزایش نگران کننده جرایم سایبری در پاکستان خبر داد، ارقام تکان دهنده‌ای ظاهر شده است. آمارهای رسمی نشان می‌دهد که در 5 سال گذشته 1.8 میلیون زن هدف حملات آنلاین قرار گرفته‌اند و بیش از 2.7 میلیون شکایت در سازمان‌های اجرای قانون ثبت شده است.

آمار هشدار دهنده جرایم سایبری

• 80 درصد شکایات جرایم سایبری مربوط به زنان و کودکان است.
• 1.8 میلیون زن به آژانس تحقیقات فدرال (FIA)، اداره مخابرات (PTA)، پلیس و بازرس فدرال پاکستان شکایت کردند.
• نرخ محکومیت 3.5 درصدی: تنها 225 مظنون از 11 هزار دستگیری محکوم شدند.
• 96 درصد از زنان آسیب‌دیده نتوانستند عدالت را به دست آورند.

افزایش دیپ‌فیک‌ها و تهدیدات جدید

استفاده از هوش مصنوعی و دیپ‌فیک برای آزار و اذیت و بدنام کردن افراد به شدت در پاکستان افزایش یافته است. جنایات سایبری در طول 3 سال 51 هزار شکایت در مورد دیپ‌فیک دریافت کرده که بیشتر شاکیان آن زن هستند.

یک پرونده پرمخاطب اخیر مربوط به مریم نواز (Maryam Nawaz )، مدیر ارشد اجرایی پنجاب، بود که در آن مجرمان سایبری با استفاده از فناوری دیپ‌فیک دست دادن او با امیر امارات را ویرایش کردند و اعتراض رسمی دولت امارات را برانگیخت.

مقیاس آزار و اذیت آنلاین

بین سال‌های 2020 تا 2024، شاخه جرایم سایبری آژانس تحقیقات فدرال پاکستان 639 هزار شکایت دریافت کرد که شامل موارد آزار و اذیت آنلاین، کلاهبرداری، نفرت مذهبی و افترا بود.

پاسخ دولت: آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری

برای مقابله با بحران فزاینده جرایم سایبری، دولت اصلاحیه جدیدی را در قانون پیشگیری از جرایم الکترونیکی (PECA) تصویب کرد که به جای شاخه تحقیقات جرایم سایبری با آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری جایگزین شده است. با این حال، سؤالاتی باقی می‌ماند:

• چرا با وجود نقش موجود آژانس تحقیقات فدرال به آژانس جدیدی نیاز بود؟
• آیا آژانس جدید می‌تواند به افزایش نگران کننده جرایم آنلاین رسیدگی کند؟

بحران رو به رشد دیجیتال

اداره مخابرات پاکستان (PTA) درخواست مسدود کردن بیش از 900 پست مضر روزانه را دارد. طی 5 سال، بیش از 1.45 میلیون پست از جمله موارد زیر حذف گردید:

• 90 هزار آدرس اینترنتی که قوه قضاییه را هدف قرار داد.
• 200 هزار پست حمله به نهادهای دفاعی.
• 200 هزار صفحه ضد اسلامی و نفرت‌پراکنی.
• 300 هزار پست فیس‌بوک، 200 هزار پست تیک‌تاک، 50 هزار پست یوتیوب.

آینده امنیت دیجیتال در پاکستان

افزایش جرایم سایبری، تهدیدات دروغین عمیق و کلاهبرداری‌های رسانه‌های اجتماعی، نیاز فوری پاکستان به اجرای قوانین ایمنی دیجیتال قوی‌تر را برجسته می‌کند. در اینجا این سؤال مطرح می‌شود: «آیا با ادامه روند افزایشی پرونده‌ها، آیا آژانس جدید تحقیقات جرایم سایبری موفق خواهد شد؟»
 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

تنظیم
1404/09/24 - 10:37- اروپا

تنظیم مقررات مربوط به دارایی‌های دیجیتال در بریتانیا

وزارت دارایی بریتانیا اعلام کرد که مقررات مربوط به دارایی‌های دیجیتال از اکتبر ۲۰۲۷ آغاز می‌شود.

مقابله
1404/09/24 - 10:25- آسیا

مقابله با فروش آنلاین و غیرقانونی مواد آتش‌زا در فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین در مورد فروش آنلاین مواد آتش‌زا و سایر ترقه‌های غیرقانونی هشدار داد.