about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

مدیرعامل مایکروسافت به کارمندان گفته که در تمام فرایندهای خود، همیشه امنیت را اولویت اصلی قرار دهند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ مایکروسافت پس از حملات سایبی که در سال‌های اخیر علیه آن شده بود، اکنون در حال اصلاح و بازنگری فرایندهای امنیتی خود است. «ساتیا نادلا»، مدیرعامل شرکت، در یادداشتی به کارمندان مایکرو‌سافت گفته است که اکنون امنیت «اولویت اصلی» آن‌ها محسوب می‌شود.

براساس یادداشت داخلی مایکروسافت که ورج آن را دریافت کرده است، نادلا به تمام کارکنان این موضوع را اعلام کرده که اکنون باید امنیت را بیش از هر چیز دیگری در اولویت‌های خود قرار دهند.

یادداشت ساتیا نادلا

یادداشت مدیرعامل مایکروسافت به شرح زیر است:

«اگر با نوعی موازنه بین امنیت و اولویت‌های دیگر روبرو شدید، پاسخ شما کاملاً واضح است: امنیت را انتخاب کنید. در برخی موارد، این موضوع به معنای اولویت‌دادن به امنیت بر وظایف دیگری است که انجام می‌دهیم، مانند انتشار ویژگی‌های جدید یا ارائه پشتیبانی مداوم برای سیستم‌های قدیمی. این نکته [امنیت] کلید اصلی ارتقای کیفیت و قابلیت پلتفرم‌های ما است، به‌طوری که بتوانیم از دارایی‌های دیجیتال مشتریان خود محافظت کنیم و دنیای امن‌تری برای همه بسازیم.»

نادلا از کارمندان شرکت می‌خواهد که «با دقت فنی و عملیاتی» به چالش‌های مربوط به بازنگری فرایندهای امنیتی آن بپردازند و حتی به هر خط از کدها به‌عنوان فرصتی برای بهبود امنیت مایکروسافت نگاه کنند.

حملات هکرهای چینی و روس علیه مایکروسافت در سال‌های اخیر

غول سازنده ویندوز در سال‌های اخیر با مشکلات امنیتی زیادی روبرو بوده است. هکرهای دولت چین در اوایل سال 2021 سرورهای Microsoft Exchange را با نقص‌های امنیتی روز صفر هدف قرار داده بودند و علاوه بر دسترسی به حساب‌های ایمیل، توانستند روی سرورهای کسب‌و‌کارها بدافزار نصب کنند.

سال گذشته نیز هکرهای چینی با نفوذ بر سرورهای ابری مایکرو‌سافت، توانستند ایمیل‌های متعلق به دولت آمریکا را سرقت کنند. اخیراً هکرهای دولتی روسیه معروف به Nobelium یا Midnight Blizzard از حساب ایمیل برخی از اعضای تیم رهبری ارشد مایکروسافت جاسوسی کرده بودند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.