about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد: میزان ۹۹.۳ درصد استعلامات در انتخابات ریاست جمهوری برخط انجام شد و قطعی‌ها کمتر از یک درصد بود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، عیسی زارع پور با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم در روز جمعه (هشتم تیر ماه) گفت: اتفاق خوبی که در دو دوره انتخابات مجلس و ریاست جمهوری رخ داد این بود که مردم می‌توانستند با مدرک غیر از شناسنامه نیز رای دهند و البته طبق قانون برای ریاست جمهوری فقط کارت ملی نیاز بود و برای مجلس مدارک هویتی دیگر نیز قابل ارائه بود.

وی افزود: در یک برنامه ریزی گسترده که پیش از آن سابقه نداشت، بیش از 99 درصد استعلامات احراز هویت به صورت بر خط انجام شد که نشان از ایجاد پوشش ارتباطی پایدار و باکیفیت در همه ۵۸ هزار و۶۴۰ شعبه فعال اخذ رای در سراسر کشور است و معنی این تعداد اتصال این است که تا دور افتاده‌ترین نقاط روستایی و صعب العبور که صندوق رای رفته بود، پوشش ارتباطی برای استعلامات در کشور وجود داشت.

زارع پور با بیان اینکه ۹۷ درصد استعلامات در انتخابات روز گذشته بر بستر اینترنت نسل سوم، چهارم و ۴.۵ انجام شده که نشان می دهد شبکه ارتباطی در همه جای کشور در دسترس است، خاطرنشان کرد: شبکه ارتباطی کشور پایداری خوبی داشت، زیرا ۹۹.۳ درصد استعلامات برخط انجام شد و قطعی‌ها کمتر از یک درصد بود.

وزیر ارتباطات انجام سریع و دقیق استعلامات برخط را در انتخابات روز جمعه نتیجه توسعه زیرساخت ارتباطی کشور از ابتدای دولت دانست و تصریح کرد: در حوزه ظرفیت شبکه مادر ارتباطی کشور باید گفت که ظرفیت شبکه انتقال کشور از حدود 32 ترابیت برثانیه اکنون ۶۴ ترابیت برثانیه رسیده است و این یعنی به اندازه سه دهه گذشته این ظرفیت افزایش یافته است. در حوزه شبکه IP نیز در دولت سیزدهم ظرفیت آن از ۲۸ ترابیت به عدد ۵۶ ترابیت رسیده است که رشد دو برابری را نشان می دهد.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.