about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

وزیر ارتباطات مالزی گفت: سکو‌های فضای مجازی باید برای کاربران خود در مالزی، محدودیت سنی اعمال کنند. در غیر این صورت، دولت برای تصویب چنین قانونی اقدام خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از مارکتینگ اینتراکتیو، وزیر ارتباطات مالزی، فهمی فاضل گفته که دولت مالزی همچنان به سکو‌های فضای مجازی یادآوری خواهد کرد تا در جهت تنظیم مقرراتی برای اعمال محدودیت سنی استفاده از این سکوها، اقدام کنند. اگر سکو‌ها در جهت تنظیم چنین مقرراتی عمل نکنند، دولت برایش اقدام خواهد کرد.

این سکو‌ها شامل فیسبوک، تیک تاک، اینستاگرام و ایکس می‌شود؛ سکو‌هایی که محدودیت سنی شان در حال حاضر ۱۳ سال به بالاست.

او همچنین گفت: بنا بر گزارش ها، دولت تصمیم گرفته تا با برخی از تخلفات شدیدتر برخورد کند؛ با این اوصاف جنبه آزادی بیان در شبکه‌های اجتماعی مشهودتر از این تخلفات است و در آینده به راحتی نمی‌توان از این جنبه سوء استفاده کرد.

شبیه به قوانین مالزی، در ماه نوامبر سال جاری میلادی، استرالیا قانونی را تصویب کرد که کودکان زیر ۱۶ سال را از دسترسی به سکو‌های مجازی منع می‌کرد. دولت استرالیا این مسئولیت را نه برعهده جوانان یا والدین آنها، بلکه بر عهده سکو‌های اجتماعی گذاشته تا اقدامات معقولی را برای جلوگیری از دسترسی به حساب کاربری در نوجوانان زیر ۱۶ سال انجام دهند. شرکت‌های مالک سکوهای اجتماعی که این کار را انجام ندهند، تا ۳۲ میلیون دلار جریمه خواهند شد. اجرای آزمایشی این قانون از ژانویه ۲۰۲۵ شروع می‌شود و قرار است طی یک ماه انجام شود.

در واکنش به تصویب این قانون، سخنگوی متا، شرکت مالک اینستاگرام و فیس بوک در بیانیه‌ای اعلام کرده که نگران روندی است که استرالیا برای تصویب عجولانه قوانین طی کرده و در عین حال نتوانسته به درستی شواهد را در نظر بگیرد؛ چیزی که در حال حاضر صنعت برای اطمینان از تجارب مناسب با سن جوانان انجام می‌دهد.

از سوی دیگر، سخنگوی بایت دنس، شرکت مالک تیک تاک در بیانیه‌ای گفته: از این ناامید است که دولت استرالیا توصیه‌های کارشناسان سلامت روان، ایمنی برخط و حامی جوانان را که مخالف قانون ممنوعیت هستند، نادیده گرفته است.

علاوه بر این، سخنگوی شرکت مالک اسنپ چت هم در بیانیه‌ای گفته که در کنار دانشگاهیان و کارشناسان مختلف، از جمله کمیسر حریم خصوصی و حقوق بشر، این قانون نگرانی‌های جدی در این مورد ایجاد کرده است.

مدیران حوزه فناوری در مالزی و سنگاپور، در مقابل اظهارات وزیر ارتباطات مالزی در گفت‌و‌گو با شرکت A+M گفتند که ممنوعیت شبکه‌های اجتماعی ممکن است بر فعالیت بازاریابان در این کشور تاثیر بگذارد. بنیانگذار یکی از شرکت‌های حوزه فناوری گفت: «به گمان ما سکو‌هایی که برای همه قابل استفاده هستند و کمتر برایشان تنظیم گری شده ممکن است فرصت خوبی برای بازاریابان ایجاد کند؛ اما این یک شمشیر دولبه است.»

تازه ترین ها
اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

تعهدات
1404/02/12 - 12:17- سایرفناوری ها

تعهدات مایکروسافت برای آینده دیجیتال اروپا

مایکروسافت تعهدات جدید خود را برای آینده دیجیتال اروپا رونمایی کرد.

هشدار
1404/02/12 - 11:17- سایرفناوری ها

هشدار بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال

بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال و نفوذ سیاست ایالات متحده هشدار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.