about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعاتکنفرانس جهانی توسعه ارتباطات راه دور را فرصتی برای گفت‌و‌گو‌های راهبردی و هماهنگی‌های بین‌المللی در حوزه زیرساخت‌های دیجیتال دانست.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ سیدستار هاشمی که برای شرکت در اجلاس توسعه ارتباطات ۲۰۲۵  به باکو سفر کرده است، روز دوشنبه در یک گفت وگوی تلویزیونی با تشریح اهمیت حضور هیأت ایرانی در کنفرانس جهانی توسعه ارتباطات راه دور ۲۰۲۵، تأکید کرد: این اجلاس بستری برای ایفای نقش دیپلماسی فناوری، تبادل دانش، توسعه همکاری‌های فناورانه و تسریع پروژه‌های ملی دولت خواهد بود.

وی افزود: اجلاس اتحادیه بین‌المللی مخابرات؛ با حضور بیش از ۱۵۰ کشور در شهر باکو آغاز شده و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین رویدادهای جهانی حوزه ارتباطات شناخته می‌شود.

وزیر ارتباطات ادامه داد: برنامه هیأت ایرانی در این سفر، شامل دیدار و مذاکره با بیش از ده وزیر و مقام عالی‌رتبه از کشورهای مختلف است.

وی با اشاره به موضوعاتی که در این نشست‌ها مطرح می شود، افزود: موضوعات مختلفی از جمله توسعه شبکه فیبر نوری، گسترش همکاری‌های فنی میان کشورهایی که رویکرد مشترکی با ایران دارند و همچنین مباحث مربوط به فناوری نسل پنجم تلفن همراه بررسی می‌شود.

همکاری‌های بین‌المللی در حوزه نسل پنجم و هوش مصنوعی

هاشمی با اشاره به همزیستی طبیعی میان نسل پنجم ارتباطات و فناوری‌های هوش مصنوعی، بر اهمیت تعاملات فنی ایران با دیگر کشورها در این حوزه تأکید کرد.

وی افزود: هوش مصنوعی امروز یکی از محورهای جدی در سیاست‌گذاری کشورهای مختلف است و ایران نیز برنامه‌های خود را در این چارچوب با مشارکت بین‌المللی دنبال می‌کند.

وزیر ارتباطات، این اجلاس را بخشی از رویکرد «دیپلماسی فناوری» دولت توصیف کرد؛ رویکردی که به گفته او از محورهای مورد تأکید رئیس‌جمهور؛ محسوب می‌شود و می‌تواند مسیر توسعه فناوری را در کشور شتاب بدهد.

وی تاکید کرد: تبادل نظر و انتقال دانش میان کشورها می‌تواند به کاهش هزینه و زمان اجرای پروژه‌های ملی دولت چهاردهم کمک می‌کند و امیدوارم نتایج این تعاملات، مسیر پیشبرد طرح‌های زیرساختی کشور را هموار کند.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.