about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزارت دادگستری آمریکا سه ایرانی را به هک و افشای اطلاعات کمپین انتخاباتی دونالد ترامپ متهم کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ براساس یک کیفرخواست، وزارت دادگستری آمریکا سه شهروند ایرانی را به حمله‌ی سایبری علیه ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، متهم کرد.

وزارت دادگستری آمریکا ادعا می‌کند سه هکر ایرانی با استفاده از مهندسی اجتماعی و حملات فیشینگ، به حساب‌های مقامات کمپین ترامپ دسترسی پیدا کرده‌اند؛ تاکتیکی که تلاش می‌کند قربانیان را فریب دهد تا اطلاعات حساس را افشا کنند.

ادعا می‌شود هکرها از حساب‌های ربوده‌شده، برای سرقت اسناد و ایمیل‌های تبلیغاتی غیرعمومی که با مطبوعات به اشتراک می‌گذاشتند، استفاده کرده‌اند.

براساس کیفرخواست، ایالات متحده هکرها را به یک ارائه‌دهنده‌ی خدمات اینترنتی ایرانی مرتبط می‌داند که گفته می‌شود به آن‌ها دسترسی «نامحدود» به اینترنت خارج از ایران را داده است.

در متن کیفرخواست آمده است که هکرها از شبکه‌ی VPN برای ایجاد تعداد زیادی دامنه‌ی جعلی استفاده کرده‌اند.

در کیفرخواست اشاره نشده که کدام نامزد ریاست جمهوری آمریکا هدف حملات سایبری بوده است؛ اما کمپین ترامپ ماه گذشته تأیید کرد که هدف حملات سایبری قرار گرفته بود. خبرگزاری‌هایی که اسناد فاش‌شده را دریافت کردند، گزارشی درباره‌ی آن‌ها منتشر نکردند، اما کن کلیپنشتاین، روزنامه‌نگار مستقل، پرونده‌ای را درباره‌ی جی‌‌دی ونس، معاون ترامپ، منتشر کرد که گفته می‌شود توسط هکرها ارسال شده بود.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.