about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کاربران واتساپ که از مدل‌های قدیمی آیفون استفاده می‌کنند، فقط چند ماه برای ارتقای دستگاه خود به مدل‌های جدیدتر فرصت دارند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ، واتساپ قصد دارد از ماه می ۲۰۲۵ (اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۴) به پشتیبانی از دستگاه‌هایی پایان دهد که از نسخه‌های قدیمی‌تر از iOS ۱۵.۱ استفاده می‌کنند. این تغییر باعث می‌شود سازگاری اپلیکیشن مذکور با تعدادی از مدل‌های آیفون ازجمله آیفون ۵s و آیفون ۶ و آیفون ۶ پلاس از بین برود.

به‌ نوشته‌ی WAbetainfo، از ۵ می ۲۰۲۵ (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) کاربرانی که آیفون مجهز به iOS ۱۵.۱ و قدیمی‌تر دارند، دیگر نمی‌توانند از واتساپ استفاده کنند؛ مگر آنکه دستگاه خود را به نسخه‌ی جدیدتر سیستم‌عامل موبایلی اپل ارتقا دهند.

کاربرانی که قصد دارند سیستم‌عامل گوشی آیفون خود را ارتقا دهند یا دستگاه جدیدتری بخرند، برای حفظ اطلاعات خود باید از چت‌های واتساپ روی آی‌کلاد نسخه‌ی پشتیبان بگیرند. پس‌از انتقال اطلاعات، می‌توان تاریخچه‌ی کامل چت‌ها را روی دستگاه جدید و سازگار با واتساپ بازیابی کرد.

پایان‌دادن به پشتیبانی از نسخه‌های قدیمی‌تر iOS و مدل‌های قدیمی‌ آیفون یعنی برای استفاده از خدمات پیام‌رسان واتساپ باید از دستگاه‌های جدیدتر استفاده کرد. بدین‌ترتیب، دارندگان آیفون ۵s و آیفون ۶ و آیفون ۶ پلاس باید قبل‌از تاریخ اعلام‌شده‌ی واتساپ برنامه‌ریزی لازم برای انتقال داده‌ها و ارتقای دستگاه خود را انجام دهند.

موضوع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.