about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

Valve در حال ساخت هدست واقعیت مجازی است

شرکت Valve در گذشته اقدام به ساخت هدست واقعیت مجازی کرده بود، اما در نهایت این پروژه به همکاری با HTC و ساخت هدست‌های Vive و Vive Pro ختم شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به تازگی عکس‌هایی از نمونه اولیه هدست واقعیت مجازی شرکت معروف Valve منتشر شده که توجه رسانه‌ها را به خود جلب کرده است. این تصاویر اخیراً به صورت آلبومی در سایت آپلود عکس Imgur آپلود شده و اطلاعات مربوط به آن توسط سایت Upload VR منتشر شده است.

در این تصویر شاهد چندین کیت واقعیت مجازی هستیم که بر روی بُرد چاپی آن لوگو شرکت Valve به وضوح مشخص است. بالشتک‌های استفاده شده در این هدست مشابه با بالشتک‌های استفاده شده در دسته‌های knuckle همین شرکت است. برخی معتقدند که این هدست‌ها نسخه بعدی HTC Vive هستند که با همکاری کمپانی Valve ساخته می‌شوند؛ اما این کیت‌ها کاملا انحصاری و ساخت شرکت Valve به نظر می‌رسند و همکاری HTC در این پروژه چندان محتمل به نظر نمی‌رسد.

شرکت Valve در گذشته اقدام به ساخت هدست واقعیت مجازی کرده بود، اما در نهایت این پروژه به همکاری با HTC و ساخت هدست‌های Vive و Vive Pro ختم شد. سایت Upload VR در گزارشی ساخت این هدست توسط شرکت Valve را تایید کرده و به گفته آن‌ها، این هدست دارای میدان دید 135 درجه است. همچنین بر اساس مدارک موجود رزولوشن نمایشگر‌های این دستگاه مشابه با دستگاه Vive Pro است. Vive Pro در واقع نسخه ارتقاء یافته هدست واقعیت مجازی Vive به شمار می‌رود.

به گفته سایت Upload VR، به احتمال زیاد شرکت Valve این هدست را به همراه دسته‌های knuckle به فروش می‌رساند. همچنین در مواردی به ساخت نسخه واقعیت مجازی بازی محبوب Half-Life اشاره شده است. تا این لحظه اطلاعاتی در مورد پشتیبانی این هدست از قابلیت‌های جدیدی مانند ردیابی بیرونی و ردیابی حرکات چشم منتشر نشده است.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.