about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

بریتانیا و فرانسه قوانینی را برای جلوگیری از سوء استفاده از نرم‌افزارهای جاسوسی وضع کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بریتانیا، فرانسه و کشورهای متحد خواستار دستورالعمل‌های بین‌المللی برای استفاده مسئولانه از نرم‌افزارهای جاسوسی، در تلاش برای جلوگیری از گسترش ابزارهای هک شدند.

در کنفرانسی در خانه لنکستر (Lancaster House) لندن، که به میزبانی مشترک دولت بریتانیا و فرانسه برگزار شد، بیش از ده‌ها کشور و شرکت‌های فناوری بیانیه‌ای را امضا کردند مبنی بر اینکه انتشار کنترل نشده ابزارهای نفوذی سایبری می‌تواند منجر به «تشدید غیرعمدی در فضای سایبری» شود.

تحقیقی در سال 2021 با عنوان «پروژه پگاسوس» نشان داد که چگونه ابزارهای جاسوسی مانند نرم‌افزار پگاسوس (Pegasus) ساخت رژیم صهیونیستی در سراسر جهان گسترش یافته و در کمپین‌های هک سیاسی و شرکتی مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرند. علی‌رغم محکومیت‌های گسترده، تلاش‌های دولت‌ها برای سرکوب نرم‌افزارهای هک مخرب تا حد زیادی شکست خورده است؛ تا حدی به این دلیل که این ابزارها برای بسیاری از سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی، از جمله در کشورهای دموکراتیک، محبوب هستند.

در میان کشورهایی که تعهدنامه دستورالعمل‌های قوانین بین‌المللی را امضا کرده‌اند، اعضای اتحادیه اروپا، بلژیک، جمهوری چک، فرانسه، یونان، ایتالیا و لهستان، و همچنین ایالات متحده، بریتانیا و اتحادیه آفریقا هستند. در حوزه صنعت، اَپل، شرکت دفاعی بائه سیستمز (BAE Systems)، گوگل، مِتا و مایکروسافت ثبت‌نام کردند.

این گروه از کشورها و شرکت ها امیدوار هستند که از گسترش و استفاده بی‌وقفه از ابزارهای نفوذی سایبری جلوگیری کنند. آنها خواستار اصول و گزینه‌های سیاستی برای متعادل کردن حقوق بشر و منافع امنیتی، از جمله سیاست‌های استفاده از جاسوس‌افزارها به شیوه‌ای قانونی و مسئولانه، مطابق با قوانین بین‌المللی و تحت نظارت دقیق مقامات، شدند.

منبع:

تازه ترین ها
دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است

راه‌اندازی
1404/02/13 - 09:53- اقیانوسیه

راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور در استرالیا و نیوزیلند

گروه بانکداری استرالیا و نیوزیلند از راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور با امنیت پیشرفته خبر داد.

گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.