about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

طبق گزارش«ان پی آر» مدیران ارشد اجرایی و کارمندان تیک تاک از اعتیادآوربودن ویژگی های اپ و تاثیر منفی آن بر سلامت ذهنی کاملا آگاه بوده اند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ، سازمان ان پی آر اسنادی مربوط به شکایت دادستانی کل ایالت کنتاکی را بررسی کرده است. این درحالی است که ۱۳ ایالت آمریکا هفته گذشته از این شبکه اجتماعی شکایت و آن را متهم کرده اند به اشتباه اعلام کرده استفاده از آن برای کاربران جوان ایمن است.

به نقل از مهر، راسل کلمن دادستان کل ایالت کنتاکی معتقد است این اپ طوری طراحی شده تا اعتیادآور باشد و کودکانی را هدف می گیرد که هنوز در مرحله عدم توانایی «خود کنترلی» هستند.

اکثر اسناد ارائه شده به دادگاه برای این شکایت اصلاح شده بودند اما اسناد ایالت کنتاکی اصلاحات کاملی نداشت. به نظر می رسد تحقیق تیک تاک نشان دهنده استفاده وسواسی از اپ با انبوهی از تاثیرات منفی مانند از بین رفتن مهارت های تحلیلی، تشکیل حافظه، تفکر زمینه ای، مکالمات عمیق، همدلی و همچنین افزایش اضطراب همراه است.

حتی مدیران ارشد تیک تاک می دانستند استفاده زیاد از اپ می تواند به اختلال در خواب، کار و وظایف مدرسه و حتی ارتباط با نزدیکان منجر شود.

طبق گزارش ها مدیران شرکت می دانستند ابزار مدیریت زمان اپ کمک چندانی به دور ماندن کودکان از آن نمی کند. هرچند این ابزار به طور پیش فرض محدودیت زمانی روزانه ۶۰ دقیقه استفاده برای کودکان و نوجوانان تعریف کرده اما کاربران جوان حدود ۱۰۷ دقیقه روزانه صرف اپ می کردند.

این رقم فقط ۱.۵ دقیقه کوتاه تر از متوسط ۱۰۸.۵ دقیقه ای استفاده از اپ قبل از ارائه این ابزار است.

موضوع:

تازه ترین ها
کودکان
1405/05/21 - 12:15- اروپا

کودکان بریتانیایی از افزایش تصاویر جنسی جعلی خبر دادند

طبق گزارش‌ها دیپ‌فیک‌های جنسی مربوط به کودکان بریتانیایی در حال افزایش است.

اختلاف
1405/05/20 - 22:02- آمریکا

اختلاف کنگره آمریکا بر سر قانون ایمنی کودکان

قانون موسوم به قانون امنیت آنلاین کودکان که با هدف افزایش حفاظت از کودکان در فضای مجازی تدوین شده، با وجود پیشرفت اخیر در سنا، همچنان با خطر توقف مواجه است.

هشدار
1405/05/20 - 21:57- جرم سایبری

هشدار اف بی آی درباره حملات باج‌افزاری گونرا به زیرساخت‌های حیاتی

گروه باج‌افزاری گونرا با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های موجود در محصولات فایروال شرکت فورتینت، سازمان‌های فعال در زیرساخت‌های حیاتی را هدف قرار می‌دهد.