about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت چینی بایت دنس، پروژه مرکز داده را در برزیل کلید زد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، شرکت بایت دنس، مالک چینی تیک‌تاک، در حال ارزیابی یک سرمایه‌گذاری بزرگ در یک مرکز داده در برزیل است.

 قرار است از انرژی باد فراوان در سواحل شمال شرقی کشور برزیل برای این مرکز داده استفاده شود.

 این اقدام در حالی مطرح می‌شود که بزرگ‌ترین اقتصاد آمریکا لاتین به دنبال قراردادن خود به‌عنوان هاب جهانی برای صنعت مرکز داده با رشد سریع و همچنین استفاده از انرژی تجدیدپذیر فراوان خود است.

 مذاکرات اولیه بر روی یک مرکز داده ۳۰۰ مگاواتی متمرکز است، اما این پروژه در نهایت می‌تواند در فاز دوم به ۹۰۰ مگاوات افزایش یابد. کل تقاضا برای این پروژه می‌تواند به ۱ گیگاوات برسد.

 این پروژه برزیل را به ستونی از فعالیت‌های این شرکت چینی در نیم کره غربی تبدیل خواهد کرد. در ماه فوریه، بایت دنس اعلام کرد قصد دارد طی پنج سال ۸.۸ میلیارد دلار در مراکز داده تایلند سرمایه‌گذاری کند.

 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/02/11 - 21:46- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

حمله
1404/02/11 - 21:44- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

توسعه
1404/02/11 - 21:30- سایرفناوری ها

توسعه شبکه 5G در کنیا

با وجود نرخ نفوذ ۶۰ درصدی برای فناوری ۴G، تا سال ۲۰۲۷، نرخ پذیرش ۵G در کنیا می‌تواند تقریباً به ۳۰ درصد برسد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.