about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

دفتر برنامه‌های کاربردی هوش مصنوعی امارات با مشارکت سامسونگ الکترونیک تصمیم به توسعه هوش مصنوعی در بین جوانان امارات دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دفتر برنامه‌های کاربردی هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال و دورکاری امارات متحده عربی یادداشت تفاهمی (MoU) با سامسونگ الکترونیک (Samsung Gulf Electronics) امضا کرد تا در جهت ایجاد و توسعه هوش مصنوعی (AI) در بین جوانان این کشور همکاری کند.

این تفاهم‌نامه با راهبرد جاه‌طلبانه هوش مصنوعی امارات متحده عربی مطابقت دارد و هدف آن تثبیت این کشور به عنوان یک رهبر جهانی در زمینه هوش مصنوعی تا سال 2031 است.

ابتکارات کلیدی تحت این قرارداد شامل ادغام برنامه مسئولیت اجتماعی شرکت (CSR) پردیس نوآوری سامسونگ (SIC) در نسخه کمپ تابستانی هوش مصنوعی امارات متحده عربی 2024 است. علاوه بر این، مشارکت فوق برنامه «Galaxy AI Pioneers»، یک دوره 30 روزه برای دانش‌آموزان 13 تا 18 ساله، را راه‌اندازی می‌کند. این برنامه مقدمه‌ای جامع برای هوش مصنوعی، یادگیری ماشینی و کدگذاری پایتون ارائه و مفاهیم ضروری هوش مصنوعی مانند یادگیری عمیق، پردازش زبان طبیعی، بینایی کامپیوتر و رباتیک هوش مصنوعی را پوشش می‌دهد.

برنامه Galaxy AI Pioneers آنلاین و در محل، یادگیری تئوری را با تجربه عملی ترکیب می‌کند. دانش‌آموزان برنامه‌هایی را توسعه خواهند داد که درک خود را از فناوری‌های هوش مصنوعی نشان می‌دهند و پس از تکمیل، شرکت‌کنندگان گواهینامه‌ای از دفتر هوش مصنوعی امارات دریافت خواهند کرد.

پردیس نوآوری سامسونگ، برنامه شهروندی جهانی این شرکت، آموزش فناوری اطلاعات و ارتباطات را به دانش‌آموزان و جوانان ارائه می‌کند که شامل هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، کلان داده، کدنویسی و برنامه‌نویسی می‌شود.

اخیراً شیخ حمدان بن محمد بن راشد آل مکتوم (Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum)، ولیعهد امارات، رئیس شورای اجرایی دبی و رئیس هیئت امنای بنیاد آینده دبی (DFF) از ابتکار جدیدی با هدف آموزش معلمان در مورد استفاده از هوش مصنوعی (AI) و کاربردهای آن در دبی خبر داد.

این ابتکار که توسط مرکز هوش مصنوعی دبی با همکاری سازمان دانش و توسعه انسانی (KHDA) نظارت می‌شود، با اهداف طرح جهانی هوش مصنوعی دبی (DUB.AI) که اخیراً راه‌اندازی شده، مطابقت دارد. این به دنبال تجهیز معلمان به دانش مورد نیاز برای پرورش نسل جدیدی از یادگیرندگان است که قادر به استفاده از پیشرفت های تکنولوژیکی از جمله هوش مصنوعی هستند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد