about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

اداره پلیس لس‌آنجلس تصمیم گرفته است قرارداد خود با شرکت فلوک سیفتی، ارائه‌دهنده سامانه‌های تشخیص خودکار پلاک خودرو را تمدید نکند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این تصمیم در پی اختلافات بر سر نحوه مدیریت و مالکیت داده‌های جمع‌آوری‌شده توسط این شرکت و همچنین نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی و امنیت اطلاعات اتخاذ شده است.

پلیس لس‌آنجلس در ۱۱ ژوئیه اعلام کرد تا زمانی که مسائل مربوط به مالکیت داده‌ها، نحوه استفاده از اطلاعات، امنیت و اشتراک‌گذاری آن‌ها به‌صورت شفاف و الزام‌آور در قراردادها مشخص نشود، از فناوری‌های فلوک سیفتی (Flock Safety) استفاده نخواهد کرد.

این اقدام پس از انتشار گزارشی از سوی بازرس کل پلیس لس‌آنجلس صورت گرفت.

در این گزارش توصیه شده بود که استفاده از سامانه‌های فلوک تا زمان تدوین مقررات اجرایی و ضمانت‌های کافی برای حفاظت از حریم خصوصی شهروندان متوقف شود.

بر اساس نتایج این بازرسی، طی یک دوره دو ماهه، سامانه فلوک دست‌کم ۱۶۱ خودرو را به اشتباه به‌عنوان خودروهای سرقتی شناسایی کرده بود.

این خطاها باعث شد پلیس تحقیقات و بررسی‌هایی را درباره مالکان این خودروها آغاز کند، در حالی که اطلاعات ارائه‌شده توسط سامانه نادرست بوده است.

دین جیالاماس، مدیر ارشد فناوری اطلاعات پلیس لس‌آنجلس، اعلام کرد مهم‌ترین اختلاف میان دو طرف به موضوع مالکیت داده‌ها مربوط می‌شود.

به گفته وی، پلیس خواهان تعیین دقیق این موضوع است که داده‌های جمع‌آوری‌شده متعلق به چه کسی است و شرکت پس از جمع‌آوری اطلاعات چه اختیاراتی برای نگهداری، پردازش یا اشتراک‌گذاری آن‌ها دارد.

فناوری تشخیص خودکار پلاک خودرو در سال‌های اخیر به‌طور گسترده توسط هزاران نهاد پلیس در آمریکا مورد استفاده قرار گرفته است.

این سامانه‌ها با ثبت مداوم تردد خودروها، امکان ردیابی مسیر حرکت وسایل نقلیه و شناسایی موقعیت مالکان آن‌ها را در طول روز فراهم می‌کنند.

با این حال، استفاده از این فناوری در ماه‌های اخیر با انتقادهای گسترده‌ای روبه‌رو شده است.

گزارش‌هایی منتشر شده که نشان می‌دهد داده‌های فلوک در اختیار نهادهای مهاجرتی آمریکا قرار گرفته یا در برخی پرونده‌های حساس اجتماعی، از جمله تحقیقات مرتبط با سقط جنین، مورد استفاده قرار گرفته است.

همچنین در چندین شهر آمریکا از این سامانه برای ردیابی معترضان و شرکت‌کنندگان در تجمعات استفاده شده بود.

شرکت فلوک سیفتی تصمیم پلیس لس‌آنجلس را «غافلگیرکننده» توصیف کرده و اعلام کرده است که همچنان در حال مذاکره با اداره پلیس لس‌آنجلس برای رفع نگرانی‌ها و ادامه همکاری است.

این شرکت تأکید کرده که از مکانیزم‌های نظارتی، ثبت سوابق دسترسی، محدودیت‌های استفاده از داده‌ها و حفاظت از حریم خصوصی حمایت می‌کند.

لس‌آنجلس اکنون بزرگ‌ترین اداره پلیسی است که همکاری خود را با فلوک سیفتی متوقف کرده است.

پیش از این نیز شهرهایی مانند سیاتل، آستین، یوجین، کمبریج و دیتون قراردادهای خود با این شرکت را لغو کرده بودند.

 

منبع:

تازه ترین ها
قوانین
1405/07/03 - 20:44- آمریکا

قوانین سخت‌گیرانه در مراکز داده مینه‌سوتا، آیووا و شیکاگو

قوانین مراکز داده محلی ایالات متحده در مینه‌سوتا، آیووا و شیکاگو سخت‌گیرانه‌تر می‌شود.

اعمال
1405/07/03 - 19:25- اروپا

اعمال تغییرات در قانون توسعه رایانش ابری و هوش مصنوعی اروپا

کمیته اقتصادی و اجتماعی اروپا خواستار اعمال تغییراتی در قانون توسعه رایانش ابری و هوش مصنوعی است.

عینک‌های
1405/07/03 - 11:26- اقیانوسیه

عینک‌های هوشمند در مدارس دولتی استرالیای غربی ممنوع شد

استرالیای غربی از ۱۲ اکتبر ۲۰۲۶ استفاده از عینک‌های هوشمند را در تمامی مدارس دولتی ممنوع خواهد کرد.