about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

رسانه اجتماعی ایکس به دلیل دستورات قاضی برزیلی، دفتر خود را در این کشور تعطیل می کند.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان،رسانه اجتماعی ایکس اعلام کرد که به دلیل دستورات سانسور توسط قاضی برزیلی الکساندر دی مورائس در برزیل فعالیت نخواهد کرد.

 رسانه اجتماعی ایکس (توییتر سابق)که متعلق به ایلان ماسک است، ادعا می کند که مورائس به طور مخفیانه یکی از نمایندگان قانونی این شرکت در این کشور را تهدید کرده است که در صورت عدم رعایت دستورات قانونی برای حذف برخی از محتواها از پلتفرم خود، او را دستگیر خواهد کرد.

رسانه اجتماعی ایکس تصاویری از سندی منتشر کرد که ظاهراً توسط مورائس امضا شده و اعلام کرده بود در صورتی که ایکس به طور کامل از دستورات مورائس پیروی نکند، جریمه روزانه 20 هزار رئال (3653 دلار) اجرا و نماینده ایکس در برزیل بازداشت خواهد شد.

 سخنگوی شرکت ایکس گفت: 

برای محافظت از ایمنی کارکنان خود، تصمیم گرفته‌ایم که دفتر خود را در برزیل فوراً تعطیل کنیم .

رسانه اجتماعی ایکس خبر داد که سرویس همچنان در دسترس مردم برزیل خواهد بود. 

مورائس در اوایل سال جاری به ایکس دستور داد تا برخی از حساب‌های کاربری را مسدود کند،اما ایلان ماسک اعلام کرد که حساب‌هایی را در ایکس که قاضی دستور مسدود شدن آنها را صادر کرده بود، مجدداً فعال می‌کند.

ایلان ماسک تصمیمات مورائس در مورد ایکس را غیرقانونی خوانده است.

ایلان ماسک طی پست‌هایی در رسانه اجتماعی ایکس گفت:

قاضی مورائس، ننگ کامل عدالت است و این شرکت نمی‌توانست با سانسور محرمانه و درخواست‌های تحویل اطلاعات خصوصی به قاضی موافقت کند.

 

 

منبع:

تازه ترین ها
اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

تعهدات
1404/02/12 - 12:17- سایرفناوری ها

تعهدات مایکروسافت برای آینده دیجیتال اروپا

مایکروسافت تعهدات جدید خود را برای آینده دیجیتال اروپا رونمایی کرد.

هشدار
1404/02/12 - 11:17- سایرفناوری ها

هشدار بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال

بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال و نفوذ سیاست ایالات متحده هشدار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.