about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

سنای ایالات متحده لایحه واگذاری یا ممنوعیت تیک تاک را تصویب و جو بایدن آن را به قانون تبدیل کرد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان،مجلس سنای ایالات متحده با اکثریت آرا به قانونی رأی مثبت داد که اگر مالک آن، شرکت چینی بایت دنس (ByteDance)، نتواند برنامه تیک تاک را طی ۹ ماه تا یک سال آینده واگذار کند، تیک تاک را در ایالات متحده ممنوع می‌کند.  
 

به دلیل نگرانی گسترده قانونگذاران آمریکایی مبنی بر اینکه چین می‌تواند به داده‌های آمریکایی‌ها دسترسی پیدا کند یا با این برنامه به آنها نظارت کند، این لایحه توسط مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شد و جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که آن را امضا خواهد کرد.
 

سناتور مارکو روبیو، جمهوری خواه ارشد کمیته اطلاعاتی، گفت: 
 

سال ها به حزب کمونیست چین اجازه داده ایم یکی از محبوب ترین برنامه ها را در آمریکا کنترل کند که اشتباه بود.این قانون جدید ،اقدام خوبی برای آمریکا است.
 

شرکت چینی بایت دنس که اعلام کرده است داده‌های کاربران ایالات متحده را با دولت چین به اشتراک نمی‌گذارد ،به کارمندان خود گفته است که به دادگاه می‌رود تا این قانون را متوقف نماید.
 

این لایحه با 360 رای موافق در برابر 58 رای مخالف به تصویب رسید.
 

این قانون همچنین فرصت های جدیدی را در اختیار کاخ سفید قرار می‌دهد تا فروش سایر اپلیکیشن‌های متعلق به خارجی‌ها را که به نظر آنها تهدیدی امنیتی هستند، ممنوع یا اجبار کند.
 

این قانون همچنین می تواند موضوعی در مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری در ماه نوامبر باشد و ترامپ نامزد جمهوری خواه از رای دهندگان جوان می خواهد تا ممنوعیت احتمالی تیک تاک را در نظر بگیرند. 
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد