about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

مدیران شرکت های فناوری در برابر سنای ایالات متحده درباره تهدیدات انتخاباتی شهادت می دهند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،مدیران شرکت های بزرگ فناوری مانند آلفابت (گوگل) ،ادوبی (Adobe)، مایکروسافت (Microsoft) و متا (META) هفته آینده در جلسه استماع کمیته اطلاعات سنای آمریکا درباره تهدیدات انتخاباتی شهادت خواهند داد.

سخنگوی دفتر سناتور مارک وارنر که ریاست این جلسه را بر عهده دارد اعلام کرد که کنت واکر، رئیس امور جهانی آلفابت، نیک کلگ، رئیس امور جهانی متا، براد اسمیت رئیس مایکروسافت و نماینده ای از ادوبی در جلسه استماع 18 سپتامبر شهادت خواهند داد.

مقامات ایالات متحده آمریکا در تلاش برای سرکوب انتشار اطلاعات نادرست و آنلاین در مورد انتخابات 5 نوامبر ریاست جمهوری آمریکا می باشند.

طبق ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا ،کشورهای روسیه، ایران و چین در انتخابات آمریکا مداخله می کنند، اتهاماتی که این کشورها آن را رد می‌کنند.این کشورها اعلام کرده اند که این واشنگتن است که در امور داخلی آنها دخالت می کند.

 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد