about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

ژنرال توماس هنزلی اعلام کرد که نیروی هوایی برنامه‌ریزی کرده است تا سیستم‌های دفاعی فضای سایبری جدیدی را جایگزین سیستم ارزیابی آسیب‌پذیری سایبری و کیت‌های عملیاتی پرتابی کند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، ژنرال هنزلی، فرمانده واحد شانزدهم نیروی هوایی ایالات متحده، بیان کرد که نیروی هوایی با راه‌اندازی سیستم جدید و مبتنی بر فضای ابری، انتظار دارد که پرسنل نیروی هوایی بتوانند درک بهتری از اکوسیستم شبکه خود داشته باشند و نقاط ضعف را پیش از شناسایی توسط دشمنان پیدا کنند.

این سیستم جدید با نام سیستم دفاعی یکپارچه فضای سایبری (IDCS) طراحی شده و هدف آن ارائه اشتراک داده‌ها از طریق فضای ابری است تا پرسنل در پایگاه‌های مختلف بتوانند اطلاعات حساس درباره تهدیدات سایبری را به اشتراک بگذارند.

هدف هنزلی این است که در هر پایگاه نیروی هوایی، دو کیت سیستم دفاعی یکپارچه فضای سایبری نصب شود.

هنزلی در کنفرانس سیستم‌های اطلاعاتی دفاعی تأکید کرد:

هدف ما این است که مطمئن شویم شبکه‌های ما به نقطه‌ضعف قابلیت‌های جنگی ما تبدیل نشوند.

هنزلی در حاشیه کنفرانس به خبرگزاری برکینگ دیفنس (Breaking Defense) گفت که سیستم‌های جدید سیستم دفاعی یکپارچه فضای سایبری، بزرگ‌تر و گران‌تر از نسخه‌های قبلی هستند و در عملیات دفاع سایبری و جمع‌آوری اطلاعات مؤثر خواهند بود.

سیستم‌های ارزیابی آسیب‌پذیری سایبری (CVA/H) و کیت‌های عملیاتی پرتابی (IOP-FAK) به‌طور فنی به‌عنوان سیستم‌های تسلیحاتی تعریف می‌شوند، اما در عمل ساختارهای دفاعی هستند که با استفاده از پلتفرم‌های حسگر مبتنی بر نرم‌افزار و سخت‌افزار، تهدیدات سایبری را شناسایی و ردیابی کرده و کاهش می‌دهند.

در سیستم‌های قدیمی، نیروها قادر به اشتراک داده بودند، اما این اشتراک‌گذاری در محیط ابری انجام نمی‌شد.

اکنون با سیستم دفاعی یکپارچه فضای سایبری، داده‌های جمع‌آوری‌شده از طریق یک پلتفرم ابری به پلتفرم گسترده داده نیروی هوایی منتقل شده و برای تحلیل بیشتر در دسترس قرار می‌گیرد.

هنزلی توضیح داد که هنگام پیاده‌سازی سیستم دفاعی یکپارچه فضای سایبری، پرسنل ابتدا باید یک تحلیل محیطی انجام دهند؛ یعنی امنیت سایبری شبکه را ارزیابی کنند تا بتوانند تصمیم بگیرند حسگرهای سیستم را در کجا قرار دهند تا اطلاعات لازم را درباره تهدیدات سایبری جمع‌آوری کنند.

او اظهار کرد:

خرید حسگرهایی برای پوشش کل اکوسیستم هزینه‌بر است. بنابراین باید بدانیم نقاط کلیدی کجا هستند که نیاز به نصب حسگرها دارند تا داده‌ها به‌درستی محافظت شوند.

هنزلی افزود که زمان‌بندی جایگزینی سیستم‌های قدیمی با سیستم دفاعی یکپارچه فضای سایبری هنوز مشخص نیست و به تأمین بودجه پایدار بستگی دارد.

با این حال، به نظر می‌رسد این برنامه از برنامه‌ریزی اولیه عقب باشد؛ چرا که مرکز مدیریت چرخه عمر نیروی هوایی پیش‌بینی کرده بود که سیستم دفاعی یکپارچه فضای سایبری تا اواسط یا اواخر سال مالی ۲۰۲۴ به‌طور کامل اجرایی شود.
 

منبع:

تازه ترین ها
دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است

راه‌اندازی
1404/02/13 - 09:53- اقیانوسیه

راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور در استرالیا و نیوزیلند

گروه بانکداری استرالیا و نیوزیلند از راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور با امنیت پیشرفته خبر داد.

گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.