about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

وزارت دادگستری آمریکا تحقیقاتی را در مورد حمله سایبری اخیر به کوین‌بیس گلوبال، بزرگ‌ترین صرافی بیت‌کوین جهان، آغاز کرده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان , به نقل از رویترز، پل گروال، مدیر ارشد حقوقی کوین‌بیس، گفت: ما این حمله را به وزارت دادگستری و سایر سازمان‌های انتظامی و قضایی ایالات متحده و بین‌المللی اطلاع داده‌ایم و با آنها همکاری می‌کنیم و از پیگیری اتهامات جنایی علیه این افراد متخلف توسط مجریان قانون استقبال می‌کنیم.یک منبع روز دوشنبه به رویترز گفت: خود کوین‌بیس هدف تحقیقات وزارت دادگستری نیست، وزارت دادگستری در حال تحقیق در مورد مجرمان این حمله است که هنوز شناسایی نشده‌اند. این شرکت هفته گذشته اعلام کرد که ده روز پیش ایمیلی از یک عامل تهدید ناشناس دریافت کرده که ادعا می‌کند اطلاعاتی در مورد حساب‌های خاص مشتریان و همچنین اسناد داخلی آن دارد. این شرکت خسارت حمله سایبری مذکور را 180 تا 400 میلیون دلار برآورد کرده است. کوین‌بیس اعلام کرده که مهاجمان برخی از داده‌ها، از جمله نام‌ها، نشانی‌ها و ایمیل‌ها را به سرقت برده‌اند، اما به اطلاعات ورود یا رمزهای عبور دسترسی پیدا نکرده‌اند. وزارت دادگستری آمریکا هنوز در این زمینه اظهارنظر رسمی نداشته است.این شرکت مبادله بیت‌کوین، بیت‌کوین کش، اتریوم و لایت‌کوین به ارزهای حدود ۳۲ کشور و معاملات و ذخیره‌سازی ارز دیجیتال در ۱۹۰ کشور در سراسر جهان را انجام می‌دهد و مقر آن در سانفرانسیسکوی کالیفرنیا است.

کوین‌بیس بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر دارد و بزرگترین صرافی ارز دیجیتال مستقر در آمریکا و همچنین بزرگترین متولی تجارت بیت کوین در جهان، از سال ۲۰۲۴ است.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.