about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

وزارت دادگستری آمریکا تحقیقاتی را در مورد حمله سایبری اخیر به کوین‌بیس گلوبال، بزرگ‌ترین صرافی بیت‌کوین جهان، آغاز کرده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان , به نقل از رویترز، پل گروال، مدیر ارشد حقوقی کوین‌بیس، گفت: ما این حمله را به وزارت دادگستری و سایر سازمان‌های انتظامی و قضایی ایالات متحده و بین‌المللی اطلاع داده‌ایم و با آنها همکاری می‌کنیم و از پیگیری اتهامات جنایی علیه این افراد متخلف توسط مجریان قانون استقبال می‌کنیم.یک منبع روز دوشنبه به رویترز گفت: خود کوین‌بیس هدف تحقیقات وزارت دادگستری نیست، وزارت دادگستری در حال تحقیق در مورد مجرمان این حمله است که هنوز شناسایی نشده‌اند. این شرکت هفته گذشته اعلام کرد که ده روز پیش ایمیلی از یک عامل تهدید ناشناس دریافت کرده که ادعا می‌کند اطلاعاتی در مورد حساب‌های خاص مشتریان و همچنین اسناد داخلی آن دارد. این شرکت خسارت حمله سایبری مذکور را 180 تا 400 میلیون دلار برآورد کرده است. کوین‌بیس اعلام کرده که مهاجمان برخی از داده‌ها، از جمله نام‌ها، نشانی‌ها و ایمیل‌ها را به سرقت برده‌اند، اما به اطلاعات ورود یا رمزهای عبور دسترسی پیدا نکرده‌اند. وزارت دادگستری آمریکا هنوز در این زمینه اظهارنظر رسمی نداشته است.این شرکت مبادله بیت‌کوین، بیت‌کوین کش، اتریوم و لایت‌کوین به ارزهای حدود ۳۲ کشور و معاملات و ذخیره‌سازی ارز دیجیتال در ۱۹۰ کشور در سراسر جهان را انجام می‌دهد و مقر آن در سانفرانسیسکوی کالیفرنیا است.

کوین‌بیس بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر دارد و بزرگترین صرافی ارز دیجیتال مستقر در آمریکا و همچنین بزرگترین متولی تجارت بیت کوین در جهان، از سال ۲۰۲۴ است.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد