about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

فیلیپین و استرالیا همکاری خود را در زمینه امنیت دریایی و فناوری سایبری تقویت کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ فیلیپین و استرالیا توافق‌نامه‌هایی را برای تقویت تعهدات دریایی و دفاعی مدنی و همکاری در زمینه فناوری سایبری امضا کردند.

مانیل و کانبرا یادداشت تفاهمی در مورد افزایش همکاری‎های دریایی با هدف تقویت همکاری در امنیت دریایی مدنی، حفاظت از محیط زیست دریایی و آگاهی از حوزه دریایی و همچنین حمایت از قوانین بین‌المللی امضا کردند.

فردیناند مارکوس جونیور (Ferdinand Marcos Jr.)، رئیس جمهور فیلیپین، طی بیانیه‌ای مشترک با آنتونی آلبانیز (Anthony Albanese)، نخست وزیر استرالیا، گفت :

«دفاع و امنیت یک حوزه کلیدی همکاری بین فیلیپین و استرالیا است. ما مشتاقانه منتظر تقویت فعالیت‌های مشترک و تلاش‌های ظرفیت‌سازی در این زمینه هستیم.»

مارکوس پیشتر به پارلمان استرالیا گفته بود که فیلیپین در خط مقدم نبرد برای صلح منطقه‌ای قرار دارد و در حالیکه به دنبال حمایت در مناقشات دریایی با چین است، متعهد به حل و فصل است.

فیلیپین و استرالیا همچنین قراردادهایی برای تقویت همکاری 2 کشور در زمینه سایبری و فناوری حیاتی و همکاری در زمینه قانون و سیاست رقابت امضا کردند.

آلبانیز از سرمایه‌گذاری 20 میلیون دلاری برای حمایت از فیلیپین در اصلاح و بهبود دسترسی به سیستم قضایی خود خبر داد.

در سپتامبر 2023، مانیل و کانبرا روابط 2جانبه خود را به یک مشارکت راهبردی در میان چالش‌های امنیتی فزاینده در منطقه ارتقا دادند.

نخست وزیر استرالیا اظهار داشت :

«ما برای آنچه که با هم می‌توانیم به دست آوریم، جاه‌طلب هستیم و خوشحالم که فعالانه برای ایجاد منطقه‌ای صلح‌آمیز همکاری می‌کنیم که در آن قوانین بین‌المللی رعایت شود و راه‌های آبی برای تجارت باز باشد.»

دریای چین جنوبی، که بخش‌هایی از آن توسط فیلیپین ادعا شده، به عنوان یک مسیر حمل و نقل کلیدی برای سوخت، غذا و سایر کالاها اهمیت استراتژیک دارد.

مارکوس هفته آینده برای اجلاس ویژه استرالیا-آسه‌آن در ملبورن به استرالیا بازخواهد گشت؛ سفرهای او به استرالیا، سومین و چهارمین سفر بین‌المللی مارکوس در سال جاری، پس از حضورش در یک عروسی سلطنتی در برونئی و بازدید دولتی از ویتنام است.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.