about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کارشناسان اعلام کردند که ناتو و اوکراین همکاری در زمینه نوآوری را تقویت کردند و به ارائه راه‌حل‌های نوآورانه روی آوردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ناتو خلاصه‌ای از نقشه راه جدید همکاری نوآوری ناتو-اوکراین را منتشر کرد که قبلاً توسط رهبران ناتو و اوکراین در نشست واشنگتن تأیید شده بود. این توافق‌نامه گامی رو به جلو در افزایش همکاری ناتو و اوکراین در زمینه نوآوری در راستای 5 هدف کلیدی آن است :

• کمک به رفع نیازهای فوری اوکراین از طریق راه‌حل‌های نوآورانه.
• تقویت سیستم نوآوری اوکراین و انعطاف‌پذیرتر کردن آن.
• افزایش همکاری بین شبکه های نوآوری ناتو و اوکراین.
• به اشتراک‌گذاری بهترین تجربیات در مورد فن‌آوری‌ها و تاکتیک‌های اوکراین.
• تقویت نوآوری نظامی و تغییرات تکنولوژیک ناتو.

کارشناسان معتقدند که هدف این نقشه راه با گرد هم آوردن کارآفرینان، شرکت‌های فناوری، سرمایه‌گذاران خطرپذیر، دانشجویان، محققان و آژانس‌های نوآوری دفاعی، مقابله با مشکلات مبرم اوکراین و تبدیل آن‌ها به موفقیت در میدان جنگ است. ناتو را به عنوان یک پلتفرم مرکزی ایجاد می‌کند که از طریق آن اوکراین می‌تواند نیازهای خود را برای فن‌آوری‌های جدید ارتباط دهد، نوآوری را تشویق و از بخش دولتی و خصوصی دعوت کند تا این نیازها را برآورده کند.

این نقشه راه روابط قوی‌تر بین ناتو و ابتکارات نوآورانه اوکراین، از جمله از طریق چالش‌های جایزه، هکاتون‌ها و سایر فعالیت‌های مشترک، را تشویق می‌کند. به عنوان مثال، در ماه ژوئن امسال، ناتو و اوکراین اولین مجمع نوآوران دفاعی را راه‌اندازی کردند که بیش از 450 استارت‌آپ، سرمایه‌گذار و مقامات دولتی را گرد هم آورد تا به چالش‌های دنیای واقعی رسیدگی کنند. این تلاش‌های مشابه در آینده به بازگشایی پتانسیل نوآوری اوکراین کمک و تضمین می‌کند که ناتو و اوکراین می‌توانند راه‌حل‌های نوآورانه‌ای برای چالش‌های عملیاتی در دنیای واقعی پیدا کنند.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.