about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

استونی و اوکراین همکاری در زمینه تحول دیجیتال و امنیت سایبری را عمیق‌تر کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ استونی در حال تقویت همکاری دیجیتال خود با اوکراین است و این همکاری اکنون به امنیت سایبری و هویت دیجیتال گسترش یافته است.

استونی از زمان آغاز درگیری این کشور اروپای شرقی با روسیه، از زیرساخت‌های دیجیتال اوکراین حمایت کرده است. استونی به بازسازی ثبت‌های دولتی اوکراین کمک و از مهاجرت آنها به خارج از کشور حمایت کرده و مدل «X-Road» خود را که زیربنای سیستم حکمرانی الکترونیکی پیشرو در جهان است، به اشتراک گذاشته است.

وزارت تحول دیجیتال اوکراین پس از یک سری جلسات استراتژیک با وزارت امور خارجه استونی و مرکز توسعه بین‌المللی استونی (ESTDEV) اعلام کرد که این دو کشور اکنون در حال تعمیق همکاری خود هستند.

استونی یکی از مهم‌ترین شرکای اوکراین بوده و از برخی از مهم‌ترین پروژه‌های دیجیتال این کشور حمایت کرده است. برجسته‌ترین سهم آن توسعه دیا (Diia)، پلتفرم حکمرانی دیجیتال است که شهروندان را قادر می‌سازد به خدمات و اسناد آنلاین دسترسی داشته باشند. از طریق Diia، اوکراینی‌ها می‌توانند مالیات خود را پرداخت، کسب و کار خود را در عرض چند دقیقه ثبت، مزایای دولتی دریافت، به پرداخت‌های کمک‌های اضطراری دسترسی پیدا کنند و ارتباطات عمومی تأیید شده از دولت را دریافت کنند که در طول درگیری‌های جاری، جایی که اخبار جعلی گسترده است، بسیار اهمیت دارد.

طبق اعلام دولت اوکراین، دیا اکنون توسط ۲۳ میلیون شهروند استفاده می‌شود.

استونی همچنین یکی از اعضای بنیانگذار مکانیسم تالین است، ابتکاری که به اوکراین کمک‌های امنیت سایبری ارائه می‌دهد. این طرح که در سال ۲۰۲۳ راه‌اندازی شد، کشورهای اتحادیه اروپا مانند فرانسه، آلمان و ایتالیا و همچنین کانادا، ایالات متحده و بریتانیا را به عنوان ناظر در بر می‌گیرد.

اوکراین اظهار داشت که این ابتکار امسال ۶۰.۹ میلیون یورو (۷۱.۵ میلیون دلار) برای حمایت از تاب‌آوری سایبری خود اختصاص داده است.

در حالی که سایر کشورها بودجه را تأمین می‌کنند، استونی همچنین متخصصان امنیت سایبری اوکراین را تحت برنامه سپر سایبری UA-EE آموزش می‌دهد. در سال ۲۰۲۶، این برنامه 9 ماژول را با بیش از ۵۰۰ متخصص پوشش خواهد داد.

این وزارتخانه اعلام کرد:

«استونی همچنان یک متحد و شریک قابل اعتماد برای اوکراین است که از طریق همکاری بلندمدت به ایجاد ظرفیت دیجیتال و امنیت سایبری کمک می‌کند.»

فضای سایبری یک میدان نبرد حیاتی در درگیری اوکراین با روسیه بوده است. اوکراین تقریباً بلافاصله پس از آغاز درگیری در سال ۲۰۲۲، با حملات به شبکه‌های دولتی و اختلال در سیستم‌های مخابراتی، انرژی و حمل و نقل خود مواجه شد. از آن زمان، حوزه دیجیتال به خط مقدم تبدیل شده است که با کمپین‌های اطلاعات نادرست و حملات به اهداف غیرنظامی مانند وزارتخانه‌ها، دولت‌های محلی و مراکز درمانی مشخص می‌شود.

در 3 سال گذشته، اوکراین بیش از ۲۶۰ میلیون دلار برای کمک‌های امنیت سایبری از متحدان خود دریافت کرده است.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد