about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

مدیرکل آژانس ملی امنیت سایبری مالزی اعلام کرد که این کشور و چین همکاری خود را در زمینه‌های هوش مصنوعی و امنیت سایبری تعمیق کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مالزی همچنان به تعمیق همکاری با چین در زمینه هوش مصنوعی (AI) و امنیت سایبری، به ویژه در توسعه مهارت‌ها و بومی‌سازی فناوری، متعهد است.

مگات زهیری مگات تاج‌الدین (Megat Zuhairy Megat Tajuddin)، مدیرکل آژانس ملی امنیت سایبری مالزی (NACSA)، گفت که چین مدت‌هاست شریک اصلی مالزی در ارتقای تخصص فنی و حمایت از آمادگی ملی در فناوری‌های پیشرو بوده است.

وی اخیراً در مصاحبه‌ای اظهار داشت که همکاری دو کشور در حوزه هوش مصنوعی همچنان بر ظرفیت‌سازی، مطابق با استراتژی ملی امنیت سایبری مالزی، اولویت دارد؛ این استراتژی نه تنها به دنبال پذیرش فناوری‌های پیشرفته، بلکه به دنبال توسعه قابلیت‌های محلی برای تقویت تاب‌آوری ملی است.

او خاطرنشان کرد:

«چین در همکاری خود، نه تنها از طریق اشتراک دانش، بلکه با نشان دادن تمایل به مشارکت در توسعه مشترک و تولید مشترک، انعطاف‌پذیری و عمل‌گرایی را نشان داده است.»

مگات زهیری گفت که هر دو کشور درک مشترکی در مورد بومی‌سازی فناوری و حاکمیت فناوری دارند و این امر پایه و اساس محکمی برای همکاری بیشتر در بخش هوش مصنوعی فراهم می‌کند.

این مقام مالزیایی در مورد جنجال اخیر مربوط به مدل هوش مصنوعی گروک (Grok) در پلتفرم رسانه اجتماعی X (توییتر سابق)، عنوان کرد که فناوری هوش مصنوعی یک مسئله «سیاه و سفید» نیست. این فناوری پتانسیل گسترده‌ای را ارائه می‌دهد، اما خطرات واقعی نیز به همراه دارد.

وی افزود که تصمیم دولت مالزی برای اعمال محدودیت‌های موقت بر گروک، تعادلی ضروری بین حفاظت از منافع عمومی و اجازه پیشرفت نوآوری بوده است.

مگات زهیری توضیح داد:

«این اقدام موقت برای مهار نوآوری یا محدود کردن توسعه فناوری پیشرفته در مالزی در نظر گرفته نشده است، بلکه برای مدیریت تأثیرات منفی احتمالی سوءاستفاده از هوش مصنوعی، به ویژه از نظر اخلاق و ایمنی محتوا است. استفاده از هوش مصنوعی باید توسط یک چارچوب اخلاقی روشن هدایت شود تا اطمینان حاصل شود که پیشرفت به قیمت منافع عمومی یا امنیت اطلاعات تمام نمی‌شود.»

او تصریح کرد که در حال حاضر، مالزی در حال تهیه دستورالعمل‌های ایمنی هوش مصنوعی است، در حالی که تلاش‌ها برای تقویت قوانین و ترتیبات نهادی مربوطه و توسعه ابزارهای مدیریتی سازگارتر را تسریع می‌کند.

مدیرکل آژانس ملی امنیت سایبری مالزی تأکید کرد:

«فناوری هوش مصنوعی به سرعت در حال تکامل است. ما دستورالعمل‌هایی می‌خواهیم که انعطاف‌پذیر باشند و در صورت لزوم به‌روزرسانی شوند. این نه تنها مربوط به مقررات است، بلکه در مورد تأکید بر مسئولیت کاربران هوش مصنوعی نیز هست.»

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد