about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

وزیر دفاع اوکراین اعلام کرد که این کشور با آمریکا برای تعمیق همکاری در حوزه امنیت سایبری موافق است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رستم اومیروف (Rustem Umierov)، وزیر دفاع اوکراین، از توافق با نمایندگان ایالات متحده برای تعمیق همکاری بین کشورها در زمینه امنیت سایبری از جمله افزایش سرمایه‌گذاری در نوآوری‌های اوکراین، تقویت زیرساخت‌های دیجیتال و معرفی آخرین فناوری‌ها خبر داد.

این مقام اوکراینی گفت که در 14 دسامبر امسال با یک هیئت آمریکایی به رهبری ناتانیل فیک (Nathaniel Fick)، سفیر بزرگ آمریکا دیدار کرد. داگ بِک (Doug Beck)، مدیر واحد نوآوری دفاعی ایالات متحده و بریجت برینک (Bridget Brink)، سفیر ایالات متحده در اوکراین، نیز در این نشست حضور داشتند.

تمرکز اصلی این نشست بر امنیت سایبری بود، جایی که اوکراین به دنبال یادگیری از تجربه ایالات متحده در مقابله با تهدیدات دیجیتال است.

تیم اوکراینی راه‌حل‌های دیجیتال وزارت دفاع از جمله برنامه‌های «Army+» و «Reserve+»، سیستم آگاهی موقعیتی دلتا (DELTA) و همچنین ایجاد مرکز واکنش به حوادث سایبری را به هیئت آمریکایی ارائه کرد که باید به عنصر مهمی در مقابله با روس‌ها در میدان نبرد دیجیتال تبدیل شود.

اومیروف اظهار داشت:

«ما با ناتانیل فیک و داگ بِک برای تعمیق بیشتر همکاری بین اوکراین و ایالات متحده در زمینه امنیت سایبری به توافق رسیدیم. اولویت‌ها افزایش سرمایه‌گذاری در نوآوری‌هایمان، تقویت زیرساخت‌های دیجیتالی غیرقابل نفوذ در برابر حملات متجاوزان و معرفی آخرین فناوری‌ها از جمله هوش مصنوعی است.»
 

منبع:

تازه ترین ها
استارتاپ
1405/06/31 - 13:56- هوش مصنوعي

استارتاپ دیپ‌سیک به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود

استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک این هفته درباره هوش مصنوعی به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.

امضا
1405/06/31 - 13:31- آمریکا

امضا قانون نظارت بر مراکز داده توسط فرماندار کالیفرنیا

فرماندار کالیفرنیا بسته قانونی جامعی را برای نظارت بر مراکز داده امضا کرد.

صرافی
1405/06/31 - 12:52- آمریکا

صرافی بایننس به دلیل نقض تحریم‌ها علیه ایران تحت بررسی قرار گرفت

صرافی بایننس به دلیل احتمال نقض تحریم‌ها علیه ایران تحت بررسی مقامات آمریکایی قرار دارد.