about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

وزارت دیجیتال مالزی بر برنامه‌های افزایش آگاهی در مورد هوش مصنوعی و بهره‌مندی مردم از فناوری دیجیتال تأکید کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ برنامه‌های افزایش آگاهی در مورد هوش مصنوعی (AI) دستور کار اصلی وزارت دیجیتال مالزی در سال جاری خواهد بود تا اطمینان حاصل شود که مردم می‌توانند به طور کامل از فناوری دیجیتال به سرعت در حال پیشرفت بهره‌مند شوند.

گوبیند سینگ دیو (Gobind Singh Deo)، وزیر دیجیتال مالزی، گفت که برنامه‌های آگاهی که از طریق دفتر ملی هوش مصنوعی اجرا می‌شود، تأکیدی بر جنبه امنیت سایبری خواهد بود.

به گفته گوبیند، باید اطمینان حاصل کرد که فرزندان از پتانسیل فناوری و چگونگی بهبود زندگی والدین خود آگاه هستند.

او پس از برگزاری مراسم اختتامیه مسابقات سطح ملی فناوری اطلاعات و ارتباطات برای دانش‌آموزان مدارس تامیل 2024 در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت:

«یکی از حوزه‌هایی که ما روی آن تمرکز می‌کنیم، نحوه ارائه اطلاعات جامع در مورد فناوری هوش مصنوعی و استفاده عملی آن در زندگی روزمره است.»

وی افزود که وزارت دیجیتال با وزارت آموزش و پرورش و وزارت آموزش عالی مالزی همکاری خواهد کرد تا برنامه‌های آگاهی هوش مصنوعی را برای دانش‌آموزان اجرا کند، از جمله اینکه اطمینان حاصل شود که مؤسسات آموزشی به زیرساخت‌های لازم برای تسهیل یادگیری مرتبط با هوش مصنوعی مجهز هستند.

این مقام مالزیایی خاطرنشان کرد:

«وزارت دیجیتال می‌تواند به عنوان پل ارتباطی بین مؤسسات آموزشی و دولت برای ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز در مدارس، دانشگاه‌ها و سایر مؤسسات و در عین حال تقویت همکاری برای ایجاد یک کشور با سواد دیجیتال عمل کند.»

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.