about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

کمیسیون اروپا در تلاش است تا بخشی از مشارکت رژیم صهیونیستی در صندوق تحقیقات اتحادیه اروپا را تعلیق کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کمیسیون اروپا قصد دارد رژیم صهیونیستی را تا حدی از شرکت در برنامه اصلی تحقیق و توسعه خود موسوم به «Horizon Europe» تعلیق کند.

فعالیت‌های نظامی رژیم صهیونیستی در غزه می‌تواند مشارکت آن را در طرح ۹۵ میلیارد یورویی که در سال ۲۰۲۱ به عنوان یک دولت وابسته به آن پیوست، به خطر بیندازد. این طرح، نزدیک‌ترین نوع همکاری تحقیقاتی برای کشورهای غیر اتحادیه اروپا است.

این تعلیق پیشنهادی پس از بررسی توافق‌نامه همکاری اتحادیه اروپا با اسرائیل، که روابط دوجانبه سودمندی را ایجاد می‌کند، صورت می‌گیرد. در ماه ژوئن سال جاری، این بررسی نشان داد که رژیم صهیونیستی تعهدات حقوق بشری خود را تحت این توافق‌نامه نقض کرده و وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا قرار است در جلسه‌ای در ماه آینده در مورد پیامدهای احتمالی آن بحث کنند.

این کمیسیون پس از جلسه‌ای گفت:

«درحالی‌که رژیم صهیونیستی توقف روزانه بشردوستانه در جنگ غزه را اعلام و به برخی تعهدات خود تحت تفاهم مشترک در مورد کمک‌های بشردوستانه و دسترسی عمل کرده، اما اوضاع همچنان وخیم است.»

وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی در پستی در پلتفرم X (توییت سابق) به این پیشنهاد واکنش نشان داد و تعلیق پیشنهادی را «اشتباه، تأسف‌بار و غیرقابل توجیه» خواند و هشدار داد که این تصمیم فقط به تقویت حماس کمک و بنابراین شانس دستیابی به آتش‌بس را تضعیف می‌کند.

این تعلیق بر شورای نوآوری اروپا، یک برنامه ۱۰.۱ میلیارد یورویی تحت برنامه Horizon Europe، متمرکز است. این امر بر نهادهای اسرائیلی شرکت‌کننده در شتاب‌دهنده «EIC» تأثیر می‌گذارد که به کمیسیون اجازه می‌دهد در استارت‌آپ‌های فناوری تحقیقاتی و سرمایه‌بر سهم داشته باشد.

کمیسیون اروپا اعلام کرد فناوری‌هایی که تحت برنامه شتاب‌دهنده EIC تأمین مالی می‌شوند، دارای کاربردهای بالقوه دوگانه مانند امنیت سایبری، پهپادها و هوش مصنوعی هستند.

رژیم صهیونیستی پس از هشدار سازمان ملل مبنی بر مواجهه کودکان و بزرگسالان در غزه با «سوءتغذیه شدید» با محکومیت فزاینده‌ای از سوی کشورهای اتحادیه اروپا مواجه شده است.

دانشگاه‌ها و محققان اسرائیلی که از طریق برنامه‌های سنتی‌تر Horizon Europe تأمین مالی می‌شوند، تحت تأثیر قرار نخواهند گرفت.

این تصمیم هنوز به حمایت اکثریت واجد شرایط کشورهای اتحادیه اروپا نیاز دارد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد